Oral-B otroška zobna ščetka Vitality Kids Pixar + potovalni etui

Oral-B otroška zobna ščetka Vitality Kids Pixar + potovalni etui

Številka: 2592934
Otroška električna zobna ščetka z motivom najboljšega iz Disney Pixar. Oral-B Vitality Kids Pixar + Travel Case je primeren za otroke od 3. leta dalje s glavami krtač iz mehkih vlaken. Okrasite ročaj zobne ščetke s 4 nalepkami z motivom iz Disney Pixar. Celoten opis
30,20 €
23,67 €
-21%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

11.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2592934

Predstavitev

Ključne lastnosti Oral-B Vitality Kids Pixar + potovalni etui 

 • Otroška krtača iz mehkih vlaken
 • Način natančnega čiščenja
 • Disney Pixar pravljična zasnova
 • Polnilna baterija
Oral-B Vitality Kids Pixar + potovalni kovček

Oral-B Vitality Kids Pixar poživi vsak nasmeh

Praktična zasnova električne zobne ščetke Oral-B Vitality Kids Pixar + Travel Case omogoča zelo nežno, medtem ko zanesljivo, čiščenje zob vaših otrok. Okrogla glava električne ščetke se gladko prilagaja vsaki obliki zoba, tako da ga varno doseže na katerem koli mestu. Rezultat so svetlejši zobje in bolj zdravi dlesni.

Oral-B Vitality Kids Pixar + potovalna torba okrogla glava

Nežna tehnologija čiščenja odstranjuje zobne obloge

Vrtljiva glava ščetke Oral-B Vitality Kids Pixar + Travel Case je narejena iz ekstra mehkih vlaken, ki je kot nalašč za otroške zobe. Ta zobna ščetka je opremljena z nežnim načinom čiščenja, zahvaljujoč temu, da odstrani več zobnih oblog kot običajna zobna ščetka. Obiski pri zobozdravniku nenadoma postanejo le prijetna preventiva.

Oral-B Vitality Kids Pixar + potovalni kovček

Ali ste vedeli, da…

Po anketah uporabniki ročnih zobnih ščetk ob umivanju zob izvajajo do dvakrat večji pritisk. To je veliko več, kot je potrebno za zdravo čiščenje. Kar 93 % ljudi, ki so ob čiščenju pritisnili na zobe, je za zmanjšanje tega močnega pritiska uporabljalo sistem ščetk Oral-B. Hkrati se je čas čiščenja zmanjšal za do 88%.


Ščetkanje zob je lahko zabavno

Z Oral-B Vitality Kids Pixar + Travel Case se otroci zlahka naučijo pravih čistilnih navad zahvaljujoč dvominutnemu časovniku , ki vas vedno obvesti, ko poteče priporočeni čas čiščenja. Ročaj ščetke lahko še dodatno olepšate s štirimi nalepkami

 Oral-B Vitality Kids Pixar + časovnik za potovalne torbe

Oral-B Vitality Kids Pixar s pravljičnim dizajnom

Ta električna zobna ščetka s polnilno baterijo v ročaju zdrži do 8 dni na polnjenje. Čopič je primeren za otroke od 3. leta in na prvi pogled privlači s prikupnim dizajnom, ki temelji na najboljšem iz Disney Pixar. 

 Oral-B Vitality Kids Pixar + potovalni etui z akumulatorsko baterijo za ponovno polnjenje

3D tehnologija čiščenja vs. zvočna tehnologija?

Pri izbiri električnih zobnih ščetk lahko izberete iz dveh osnovnih vrst tehnologije. To sta 3D tehnologija čiščenja ali sonic tehnologija. Klinična študija je primerjala zobno ščetko Oral-B PRO 7000 CrossAction s 3D tehnologijo čiščenja in zobno ščetko Sonicare DiamondClean s sonic tehnologijo. Nato je študija pokazala, da **zobna ščetka s 3D tehnologijo čiščenje:

 • Odstrani 22 % več zobnih oblog
 • Odstrani 33 % več zobnih oblog na težko dostopnih mestih
 • 32 % uspešneje izboljšuje zdravje dlesni

Čeprav obe tehnologiji čistita zobe bolje kot ročna zobna ščetka, zvočna tehnologija samo vibrira, glava ščetke pa se giblje veliko manj. Oralne-B električne zobne ščetke imajo edinstveno 3D tehnologijo čiščenja, ki pulzira ploščico in zasuka ter se jo tudi zlahka odstrani. 3D tehnologija čiščenja odstranjuje več zobnih oblog, zmanjšuje tveganje za vnetje dlesni in izboljša splošno ustno zdravje. (Klukowska M in sod., J Clin Dent 2014; 25: 6–12, Klukowska M in sod., J Clin Dent 2015; 26: 80–85)

Opozorilo

 • Redno preverjajte napake na napajalnem kablu. Če je poškodovan, odnesite polnilno enoto v servisni center Oral-B Braun. Ne uporabljajte poškodovane ali nepravilno delujoče enote. Ta izdelek ni namenjen za uporabo pri otrocih, mlajših od 3 let. Ta naprava ni namenjena za uporabo pri otrocih ali osebah z omejenimi telesnimi, senzoričnimi ali duševnimi sposobnostmi, razen če jim nadzor ali navodila za uporabo naprave ne da oseba, odgovorna za njihovo varnost. Priporočamo, da napravo hranite izven dosega otrok. Pazite, da otroci naprave ne uporabljajo za igro. Če izdelek pade na tla, zamenjajte glavo ščetke, preden jo ponovno uporabite, tudi če ni vidno poškodovana. Polnilnika ne postavljajte in ne hranite na mestu, kjer ga je mogoče potegniti v kad ali umivalnik. Polnilnika ne potopite v vodo ali katero koli drugo tekočino. Ne dotikajte se polnilca, ki je padel v vodo. Polnilnik takoj izklopite. Izdelka ne spreminjajte in ne popravljajte. Obstaja nevarnost požara, električnega udara ali poškodb. Za popravila se obrnite na vašega prodajalca ali Braun Oral-B Service Center. Izdelka ne razstavljajte, če ne želite zamenjati baterije. Ko odstranjujete baterijo, bodite pozorni, da pozitivnih (+) in negativnih (-) sponk ne primanjkujete. Ne vstavljajte tujih predmetov v nobeno odprtino naprave ali polnilne enote. Ne dotikajte se vtiča za napajanje z mokrimi rokami. To lahko povzroči električni udar. Ko odklopite aparat iz električnega omrežja, vedno primite za vtič, nikoli ne vlecite napajalnega kabla. Izdelek uporabljajte samo tako, kot je opisano v opisu. Ne uporabljajte dodatkov, ki jih ne priporoča proizvajalec. Če se zdravite zaradi kakršnih koli bolezni ustne votline, se pred uporabo naprave posvetujte z zobozdravnikom.

Lastnosti

 • Otroška električna zobna ščetka
 • Tema iz animiranega filma Disney Pixar
 • Primerno za otroke od 3. leta
 • 1 način čiščenja – dnevno
 • 1× Li-Ion polnilna baterija
 • Ročaj je mogoče še bolj kreativno popestriti s 4 nalepkami
 • Polnilne baterije zdržijo do 8 dni
 • Vrečka

Priloženi dodatki

 • Polnilna postaja
 • Vrečka

Tehnični parametri

Število programov 1
Barva Rdeča