Oral-B električna zobna ščetka - družinska serija: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

Oral-B električna zobna ščetka - družinska serija: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

Številka: 2694030
Družinska linija zobnih ščetk, ki vsebuje ščetko Vitality in Vitality Kids. Družinska serija Oral-B: Vitality + Vitality Kids Ice Kingdom 2 zagotavlja vrhunsko oralno čistost v primerjavi z ročnimi zobnimi ščetkami. Otroško krtačo lahko dodatno polepšate s 4 nalepkami. Celoten opis
45,20 €
35,74 €
-20%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2694030

Predstavitev

Ključne lastnosti serije Oral-B Family: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

 • Družinski komplet zobnih ščetk
 • 2D tehnologija čiščenja
 • Dvominutni časovnik
 • Praktično stojalo za polnjenje
 • Otroška krtača iz mehkih vlaken
 • Način natančnega čiščenja
 • Časovnik Disney Magic Timer
 • Polnilna baterija
Družinska serija Oral-B: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

Oral-B Vitality 100 CrossAction bela za zdrave zobe

Edinstven dizajn električne zobne ščetke Oral-B Vitality Vitality 100 CrossAction white lahko zelo nežno, medtem ko zanesljivo, očisti zobe. Okrogla glava električne ščetke se gladko prilagaja vsaki obliki zoba, tako da ga varno doseže na katerem koli mestu. Rezultat so svetlejši zobje in bolj zdravi dlesni.

Družinska serija Oral-B: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

Belji zobje brez zobnih oblog

Inovativna 2D tehnologija čopiča Vitality bo dodatno podprla učinkovitost celotnega čiščenja. S svojimi nihanji in rotacijami odstrani več zobnih oblog kot običajne ročne zobne ščetke. Glave ščetk Oral-B vsebujejo svetlo modra vlakna, ki spremljajo potrebo po zamenjavi glave ščetke z novo. Po približno 3 mesecih uporabe zbledijo.

Družinska serija Oral-B: Vitality + Vitality Kids Ledeno kraljestvo 2

Ali ste vedeli, da…

Po anketah uporabniki ročnih zobnih ščetk ob umivanju zob izvajajo do dvakrat večji pritisk. To je veliko več, kot je potrebno za zdravo čiščenje. Kar 93 % ljudi, ki so ob čiščenju pritisnili na zobe, je za zmanjšanje tega močnega pritiska uporabljalo sistem ščetk Oral-B. Hkrati se je čas čiščenja skrajšal za do 88 %.


Profesionalno navdihnjen dizajn

Poleg inovativne 2D tehnologije, ki učinkovito odstranjuje obloge, ima ročaj krtače vgrajen dvominutni časovnik za dnevno čiščenje, ki vas po preteku dveh minut opozori na pretečeni čas. To vam bo prineslo prave navade čiščenja zob, preventivni pregledi pri zobozdravniku pa bodo postali le rutina.

 Oral-B Vitality 100 CrossAction white časovnik

Bela Oral-B Vitality 100 CrossAction bo vedno na dosegu roke

Ta brezžična krtača v beli barvi omogoča čiščenje 5 dni dvakrat na dan po dve minuti. Popolno polnjenje traja 16 ur. Ergonomski ročaj krtače s protizdrsnimi izboklinami bo zagotovo prispeval k udobnemu čiščenju. V paketu je tudi praktično stojalo za polnjenje, s katerim boste imeli ščetko vedno pri roki.

Oral-B Vitality 100 CrossAction belo stojalo za polnjenje

3D tehnologija čiščenja vs. zvočna tehnologija?

Pri izbiri električnih zobnih ščetk lahko izberete iz dveh osnovnih vrst tehnologije. To sta 3D tehnologija čiščenja ali sonic tehnologija. Klinična študija je primerjala zobno ščetko Oral-B PRO 7000 CrossAction s 3D tehnologijo čiščenja in zobno ščetko Sonicare DiamondClean s sonic tehnologijo. Nato je študija pokazala, da zobna ščetka s 3D tehnologijo čiščenje:

 • Odstrani 22 % več zobnih oblog
 • Odstrani 33 % več zobnih oblog na težko dostopnih mestih
 • 32 % uspešneje izboljšuje zdravje dlesni
Oral-B Genius PRO 9000 100-odstotno zaznavanje položaja

Čeprav obe tehnologiji čistita zobe bolje kot ročna zobna ščetka, zvočna tehnologija samo vibrira, glava ščetke pa se giblje veliko manj. Električne zobne ščetke Oral-B imajo edinstveno 3D tehnologijo čiščenja, ki utripa zobne obloge in vrti, jih zlahka odstrani. 3D tehnologija čiščenja odstranjuje več zobnih oblog, zmanjšuje tveganje za vnetje dlesni in izboljša splošno ustno zdravje. (Klukowska M in sod., J Clin Dent 2014; 25: 6–12, Klukowska M in sod., J Clin Dent 2015; 26: 80–85)

Oral-B Vitality Kids Frozen polepša vsak nasmeh

Praktična zasnova električne zobne ščetke Oral-B Vitality Kids Frozen omogoča zelo nežno, hkrati pa zanesljivo, čiščenje zob vaših otrok. Okrogla glava električne ščetke se gladko prilagaja vsaki obliki zoba, tako da ga varno doseže na katerem koli mestu. Rezultat so svetlejši zobje in bolj zdravi dlesni.

Oral-B Vitality Kids Frozen okrogla glava

Nežna tehnologija čiščenja odstranjuje zobne obloge

Vrtljiva glava ščetke Oral-B Vitality Kids Spiderman je narejena iz ekstra mehkih vlaken, ki je kot nalašč za otroške zobe otrok. Ta zobna ščetka je opremljena z nežnim načinom čiščenja, zahvaljujoč temu, da odstrani več zobnih oblog kot običajna zobna ščetka. Obiski pri zobozdravniku nenadoma postanejo le prijetna preventiva.

Oral-B Vitality Kids Frozen

Ali ste vedeli, da…

Po anketah uporabniki ročnih zobnih ščetk ob umivanju zob izvajajo do dvakrat večji pritisk. To je veliko več, kot je potrebno za zdravo čiščenje. Kar 93 % ljudi, ki so ob čiščenju pritisnili na zobe, je za zmanjšanje tega močnega pritiska uporabljalo sistem ščetk Oral-B. Hkrati se je čas čiščenja zmanjšal za do 88 %.


Ščetkanje zob je lahko zabavno

Z zobno ščetko Oral-B Vitality Kids Frozen se otroci zlahka naučijo pravih čistilnih navad zahvaljujoč dvominutnemu časovniku, ki vas vedno obvesti, ko poteče priporočeni čas čiščenja. Poleg tega bo zabavna aplikacija Disney Magic Timer časovnik iz znamke Oral-B otrokom naredila prijetnejše čiščenje, ki bo nenadoma postalo priljubljena in nepozabna dejavnost.

 Oral-B Vitality Kids Frozen časovnik

Oral-B Vitality Kids Frozen s pravljičnim dizajnom

Ta električna zobna ščetka s polnilno baterijo v ročaju zdrži do 8 dni na polnjenje. Zobna ščetka je primerna za otroke od 3. leta starosti in na prvi pogled privlači z luštnim dizajnom po pravljici Ledeno kraljestvo. Ročaj ščetke lahko še dodatno olepšate s štirimi nalepkami.

 Oral-B Vitality Kids Frozen polnilna baterija

Opozorilo

 • Redno preverjajte napake na napajalnem kablu. Če je poškodovan, odnesite polnilno enoto v servisni center Oral-B Braun. Ne uporabljajte poškodovane ali nepravilno delujoče enote. Ta izdelek ni namenjen za uporabo pri otrocih, mlajših od 3 let. Ta naprava ni namenjena za uporabo pri otrocih ali osebah z omejenimi telesnimi, senzoričnimi ali duševnimi sposobnostmi, razen če jim nadzor ali navodila za uporabo naprave ne da oseba, odgovorna za njihovo varnost. Priporočamo, da napravo hranite izven dosega otrok. Pazite, da otroci naprave ne uporabljajo za igro. Če izdelek pade na tla, zamenjajte glavo ščetke, preden jo ponovno uporabite, tudi če ni vidno poškodovana. Polnilnika ne postavljajte in ne hranite na mestu, kjer ga je mogoče potegniti v kad ali umivalnik. Polnilnika ne potopite v vodo ali katero koli drugo tekočino. Ne dotikajte se polnilca, ki je padel v vodo. Polnilnik takoj izklopite. Izdelka ne spreminjajte in ne popravljajte. Obstaja nevarnost požara, električnega udara ali poškodb. Za popravila se obrnite na vašega prodajalca ali Braun Oral-B Service Center. Izdelka ne razstavljajte, če ne želite zamenjati baterije. Ko odstranjujete baterijo, bodite pozorni, da pozitivnih (+) in negativnih (-) sponk ne primanjkujete. Ne vstavljajte tujih predmetov v nobeno odprtino naprave ali polnilne enote. Ne dotikajte se vtiča za napajanje z mokrimi rokami. To lahko povzroči električni udar. Ko odklopite aparat iz električnega omrežja, vedno primite za vtič, nikoli ne vlecite napajalnega kabla. Izdelek uporabljajte samo tako, kot je opisano v opisu. Ne uporabljajte dodatkov, ki jih ne priporoča proizvajalec. Če se zdravite zaradi kakršnih koli bolezni ustne votline, se pred uporabo naprave posvetujte z zobozdravnikom.

Lastnosti Vitality

 • Glava krtače CrossAction s poševnimi vlakni pod kotom 16 stopinj
 • Izboljša zdravje ustne votline
 • Učinkovito odstranjevanje zobnih oblog
 • 2D tehnologija čiščenja
 • Dvominutni časovnik
 • Tlačni senzor ščiti vaše dlesni

Tehnični parametri Vitality

Število nihajnih gibov na minuto 7600
Število impulzov na minuto 7600

Lastnosti Vitality Kids Frozen

 • Otroška električna zobna ščetka
 • Tema animiranega filma Ledeno kraljestvo
 • Primerno za otroke od 3. leta
 • 1 način čiščenja – dnevno
 • Mobilna aplikacija Disney Magic Timer
 • 1 × Ni-MH polnilna baterija
 • Ročaj je mogoče še bolj kreativno popestriti s 4 nalepkami
 • Polnilne baterije zdržijo do 8 dni

Tehnični parametri Vitality Kids Frozen

Število programov 1
Barva Modra

Vsebina paketa

 • 1 električna zobna ščetka Vitality
 • 1 električna zobna ščetka Vitality Kids Ice Kingdom 2

Garancija: 1 leto