Lafe CIK 001A indukcijska kuhalna plošča

Lafe CIK 001A indukcijska kuhalna plošča

Številka: 100064540937
Partnerska prodaja
Prenosni štedilnik LAFE je kompaktna naprava, ki vam omogoča pripravo obroka kjer koli in kadar koli. Celoten opis
59 €
Vključno z DDV
Partner: GRAAAJ

Partnerska zaloga 5+ artikli

11.12. - 13.12. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja GRAAAJ

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100064540937

Predstavitev

Prenosni indukcijski štedilnik je odlična alternativa tradicionalni kuhinji polne velikosti. Ali imate majhno stanovanje, kjer morate prostor uporabljati zmerno, ali pa morda kuhate občasno, dobrote pripravljate le za večere s prijatelji? Ali pa morda pogosto potujete in potrebujete majhno napravo pravočasno za parcelo ali prikolico? Samostoječi indukcijski štedilnik LAFE je popolna rešitev za vas – s kuhanjem na indukcijskem štedilniku boste prihranili veliko prostora in časa.


• Eno delovno polje.

• Največja moč: 2000 W.

• LCD zaslon.

• Samodejno zaznavanje plovila.

• Odštevalnik časa.

• Nastavljiv termostat.

• Eleganten stekleni vrh.

• Upravljanje z gumbom in gumbom.

• Zaščita pred pregrevanjem.


Ekonomično kuhanje


Prenosni štedilnik LAFE je kompaktna naprava, zahvaljujoč kateri lahko pripravite obrok kjer koli in kadar koli. Naprava deluje v indukcijski tehnologiji, kar zagotavlja visok prihranek energije v primerjavi z drugimi kuhališči. Dno posode, postavljeno na kuhalno ploščo, se zaradi elektromagnetnega polja takoj segreje, kar skrajša čas kuhanja za približno 30%. Po drugi strani pa se ogrevanje po odstranitvi kuhalne plošče ustavi – to je ključnega pomena tako za vašo varnost kot za višino računov za elektriko. Funkcija samodejnega zaznavanja posode omogoča, da pečica samodejno prepozna pravi lonec ali ponev – te je treba prilagoditi indukcijski plošči. Če nanj postavite običajno ponev, se pečica ne bo vklopila.

Varnost za vašo družino

Štedilnik je opremljen s temperaturnim nadzorom v razponu od 60 do 240 stopinj, ki vam omogoča pripravo jedi na pari in cvrtje pri visoki temperaturi. Odčitavanje podrobnih parametrov delovanja naprave je možno preko LCD zaslona. Vgrajene indikatorske svetilke zagotavljajo dodatno informativno funkcijo in vas obvestijo, ali pečica deluje pravilno. Naprava je opremljena s časovnikom, ki ga lahko nastavite v razponu od 5 do 180 minut – zahvaljujoč temu se lahko lotite svojih zadev, hkrati pa ste prepričani, da bodo jedi pripravljene tako, kot je treba.


Vgrajen termostat

Pečica LAFE ima vgrajen termostat, ki je odgovoren za zaščito pred pregrevanjem in zaščito pred prenizko in previsoko napetostjo. Zaradi tega je naprava varna za uporabo.