Gorenje steklokeramična kuhalna plošča ECT647BCSC

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Gorenje Naša številka: 1265814

Brezplačna dostava

Gorenje steklokeramična kuhalna plošča ECT647BCSC

Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje ECT647BCSC s 4 kuhalnimi območji je opremljena s časovnikom in ChildLock zaščito za otroke. PowerZone funkcija poskrbi za povečano moč delovanja, StayWarm pa ohranja stalno temperaturo jedi. Ima upravljanje na dotik z UseLogic senzorsko tehnologijo. Celoten opis

319
5 1

319 € vključno z DDV Redna cena: 379,90 €, Prihranite 60,90 € (16 %)

Naša številka: 1265814

Predstavitev

Opis artikla

Hitro pripravljene jedi – tudi za zamudnike

Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje ECT647BCSC se ponaša s funkcijo PowerZone. Ta poveča moč delovanja HiLight kuhališča za do kar 25%, kar omogoča, da je hrana pripravljena občutno hitreje, ob tem pa plošča porabi manj energije.

Cenili boste funkcijo StayWarm, ki bo poskrbela, da bodo tudi zamudniki deležni toplega obroka. Funkcija ohranja stalno temperaturo 70 °C, s čimer poskrbi, da jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo.
western-digital

Vaš čas je dragocen

Na voljo je funkcija Stop&Go. Ta omogoča, da enostavno prekinete postopek kuhanja, po ponovni aktivaciji pa bo plošča nadaljevala z enakimi nastavitvami kot pred premorom. Tako si lahko kadarkoli vzamete čas za odmor!

Da vam ne bo treba ves čas gledati na uro, so ploščo opremili s časovnikom. Ta omogoča časovno omejitev priprave hrane. Zahvaljujoč delovanju programske ure se bo kuhalna plošča po nastavljenem številu minut samodejno izklopila, na kar vas bo opozoril zvočni signal.
western-digital

Preprosto in varno

ChildLock funkcija zaklepanja aparata poskrbi za varnost otrok. Tudi če ostanejo v kuhinji brez nadzora, ne morejo spreminjati nastavitev na kuhalni plošči.

Prikazovalniki preostale toplote bodo z lučkami opozarjali, katera kuhalna mesta so še vedno topla. Dokler lučke svetijo, se polj ne smete dotikati, lahko pa jih uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za taljenje živil.

Popolnoma enostavno uporabo plošče zagotavlja sodobna UseLogic senzorska tehnologija za preprosto upravljanje z dotikom. Senzorji omogočajo upravljanje z vsakim posameznim grelom.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • moč: 6200 W
  • kuhalna polja: 3 HiLight ogrevalne površine: levo spredaj: Ø 21 cm, 2.1/3 kW, desno spredaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, levo zadaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, desno zadaj: Ø dvokrožna 12/18 cm, 0.7/1.7 kW
  • upravljanje: na dotik
  • časovnik: da
  • zaščita pred prevretjem: BoilControl, da
  • pokazatelj preostale toplote: da
  • otroška zaščita: da
  • mere: 60 × 5,4 × 52 cm (Š×V×G)
  • mere vgradne odprtine: 56 × 5 × 49 cm (Š×V×G)
  • teža: 7,7 kg

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Širina 60 cm
Globina 52 cm
Višina za vgradnjo 5 cm
Širina za vgradnjo 56 cm
Globina vgradnje 49 cm
Plošča steklokeramična
Lokacija upravljanja spredaj
Število kuhalnih plošč 4
Časovno stikalo con da
Pokazatelj preostale toplote da
Otroška varovalka da
Maksimalna vhodna moč 6200 W
Barva črna