Gorenje indukcijsko kuhališče IT646ORAB

Gorenje indukcijsko kuhališče IT646ORAB

Številka: 1360880
Indukcijsko kuhališče slovenskega proizvajalca Gorenje je visokokakovostno, učinkovito in priročno kuhališče s personaliziranimi nastavitvami in SmartControl upravljanjem. Odlikujejo ga štiri vrhunske indukcijske ogrevalne površine. Celoten opis
749,90 €
Vključno z DDV
518,25 €
-30%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1360880

Predstavitev

Gorenje indukcijsko kuhališče IT646ORAB

Indukcijsko kuhališče slovenskega proizvajalca Gorenje je visokokakovostno, učinkovito in priročno kuhališče s personaliziranimi nastavitvami in SmartControl upravljanjem.

Odlikujejo ga štiri vrhunske indukcijske ogrevalne površine

S svojim inovativnim dizajnom, brušenimi robovi in črno zasnovo bo plošča popestrila vsako kuhinjo, v kateri se bo nahajala. 

slika

Sistem AreaFlex vam omogoča, da dve navpični kuhalni polji povežete v eno, s čimer ustvarite veliko kuhalno površino. AutoDetect poskrbi, da kuhališče po vklopu samodejno zazna položaj lonca in aktivira kuhalno polje, na katerem se nahaja lonec.

Funkcija PowerBoost okrepi segrevanje, PowerBoost Supreme dva litra vode zavre v samo štirih minutah, Timer za odštevanje časa poskrbi za samodejen izklop plošč po določenem času, priklic zadnjih nastavitev vam zagotavlja, da imate po (nenamernem) izklopu plošče pet sekund časa, da ga jo priklopite nazaj in kuhate z istimi nastavitvami, kot so bile v veljavi pred izklopom, Eggtimer je odličen pomočnik pri kuhanju jajc, čaja, testenin, saj vas bo po določenem času z zvočnim signalom opozoril, da je vaša hrana pripravljena. 

Ponaša se še z zaščito pred prevretjem BoilControl, poravnano vgradnjo, funkcijo priklica nastavitev, funkcijo StayWarm, ki ohranja hrano toplo, funkcijo SoftMelt, pokazateljem preostale toplote in otroško zaščito Pro.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Upravljanje SmartControl
Zaščita pred prevretjem / Otroška zaščita DA
Odštevalnik / Pokazatelj preostale toplote DA
Povečana moč delovanja / Funkcija varnega kuhanja DA
Časovnik / Personalizirane nastavitve DA
Ogrevalna površina 1 levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW
Ogrevalna površina 2 desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW
Ogrevalna površina 3 levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW
Ogrevalna površina 4 desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW
Priključna moč 7400 W
Poraba v stanju mirovanja 0,5 W
Mere 59,5 × 5,4 × 52 cm
Mere vgradne odprtine 56–56,2 × 7 × 49 cm
Teža 8,8 kg

Garancija: 5 let