Candy CIES 644 DC indukcijska plošča

Candy CIES 644 DC indukcijska plošča

Številka: 1452888
Dodatni 10% popust na izbrane artikle s promo kodo BWCANDY10. Akcija traja do 20.6.2021 oz. do odprodaje zalog.
Candy CIES 644 DC je indukcijska plošča, ki se lahko pohvali z napredno lastnostjo povezave dveh grelnih elementov, ki jih nato upravljate kot eno kuhališče. Skupno ima štiri grelne elemente: dva z močjo 2000/3000 W in dva z 1500/2000 W. Ima tudi funkcijo časovnika in otroško varnostno ključavnico ter indikator preostanka toplote.
Celoten opis
463,02 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1452888

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Candy CIES 644 DC indukcijska plošča

Candy predstavlja napredno indukcijsko kuhalno ploščo z možnostjo povezave kuhališč. Upravljanje je senzorsko na dotik, pri čemer regulirate vsako kuhalno polje posebej. Ima možnost povečane moči delovanja za vsa štiri kuhališča in indikator, ki opozarja na preostanek toplote. Pohvali se lahko s programsko uro za določanje časa kuhanja in z varnostnim zaklepanjem, ki preprečuje nezaželene vklope. 

Indukcijske kuhalne plošče predstavljajo najsodobnejšo tehnologijo kuhanja. Indukcijski sistem temelji na elektronskem modulu, ki nadzira in napaja navitje vgrajeno v kuhalno ploščo. To ustvarja magnetno polje usmerjeno navzgor. Ko lonec postavite na kuhališče, se pod vplivom magnetnega polja spremeni v vir toplote. Za kuhanje na indukcijski plošči zato potrebujete posodo, ki je izdelana iz litega železa, emajliranega jekla, železa ali nerjavečega jekla. 

Priporočljivo je, da ustreznost posode preverite z magnetom – v kolikor ga posoda privlači, je primerna za uporabo na indukcijskem kuhališču. 

Candy CIES 644 DC indukcijska plošča

Ostale lastnosti:

Opozorilo o toploti

Ta kuhalna plošča ima indikator, ki vas opozori na preostanek toplote po izklopu in pomaga preprečiti, da bi se opekli.. 

Funkcija Power Boost

S funkcijo Power Boost se hitrost kuhanja poveča za kar 50%. Še posebej pri kuhanju velikih količin hrane vam lahko ta funkcija prihrani do 35 % časa. Istočasno lahko s povečano močjo delujeta 2 kuhalni površini. Po 5 minutah plošča samodejno preklopi delovanje s povečane moči na predhodno nastavljeno stopnjo delovanja. 

Povezava kuhališč

Ta napredna funkcija vam omogoča, da povežete dve kuhališči ter ju nadzorujete kot eno. Na ta način je kuhanje hitrejše in učinkovitejše.

Programska ura

S pomočjo programske ure lahko čas izklopa zamaknete za od 1 do 99 minut.

Funkcija samodejnega izklopa

Po določenem času neuporabe se plošča samodejno izklopi. Čas je odvisen od izbrane stopnje segrevanja kuhališča. Zahvaljujoč tej funkciji vam ne bo treba skrbeti, ali ste ploščo ugasnili ali ne.


Kuhalne površine

  • Moč kuhališča spredaj levo: 2000 W/3000 W
  • Moč kuhališča zadaj levo: 2000 W/3000 W
  • Moč kuhališča zadaj desno: 1800 W/2300 W
  • Moč kuhališča spredaj desno: 1800 W/2300 W
  • Moč fleksibilnega kuhališča: 3000 W/4000 W

Tehnične podrobnosti

Vrsta kuhalne plošče indukcijska
Št. grelnih elementov 4
Barva črna
Napetost 220 – 240 V
Funkcija časovnika da
Upravljanje na dotik
Dimenzije (VxŠxD) 590 × 520 × 60 mm
Dimenzije za vgradnjo (VxŠxD) 560 × 490 × 52 mm
Teža 12 kg

Garancija: 2 leti