Leader Fox Venosa Cross žensko električno kolo, 16,5, mat črno/vijolično

Znamka: Leader Fox Naša številka: 1830540

Leader Fox Venosa Cross žensko električno kolo, 16,5, mat črno/vijolično

Leader-Fox žensko električno kolo Venosa Cross je idealna izbira za vse ljubiteljice kolesarskih vzponov in spustov. Njegova zasnova zagotavlja okretno, udobno in stabilno vožnjo. Odlikuje ga zmogljiva baterija LG 16 Ah (576 Wh). Celoten opis

1890

1.890 € Vključno z DDV

Naša številka: 1830540

Predstavitev

Opis artikla

Leader-Fox električno kolo

Leader-Fox električno kolo Venosa Cross je odlično prevozno sredstvo, ki zagotavlja varčnost ter deluje tiho in okolju prijazno. Leader Fox je idealna izbira za vse ljubitelje kolesarskih vzponov in spustov. Primerno je za gorski in hribovit teren. Visokokakovostna zasnova zagotavlja okretno in stabilno vožnjo, udobje ter nadzor tudi na makadamskih poteh in grobem terenu.


Udobna in varna vožnja

Za izjemno zmogljivost bo poskrbela kakovostna LG baterija s kapaciteto 16 Ah (576 Wh). Ima izhod USb, ki ga lahko uporabite za polnjenje telefona ali za priklop navigacije. Kolo je opremljeno s centralnim motorjem Bafang. Za nadzor sistema poskrbita LCD zaslon in gumb na krmilu. Za udobno vožnjo bodo poskrbela 71,12 cm (28'') kolesa.

Leader-Fox Venosa Cross

Izjemna zmogljivost

Izbirate lahko med 5 načini uporabe. Zaslon omogoča prikaz trenutne, največje in povprečne hitrosti. Seznanjeni boste s prevoženimi kilometri – tako posamezne vožnje kot tudi skupne prevožene razdalje. S popolnoma napolnjeno baterijo omogoča doseg do največ 120 km. Leader-Fox električno kolo ima indikator polnjenja baterije ter osvetlitev zaslona

Leader-Fox električno kolo Venosa Cross

O bateriji

Leader Fox v svoja e-kolesa vgrajuje visokokvalitetne LG ali Samsung, litij ionske baterije in sicer v vse modele vsaj 16Ah, kar pomeni 576Wh (watnih ur), v letošnjih modelih pa je že precej tudi 17,5Ah (630 Wh). S to zmogljivostjo baterij lahko prevozimo res dolgo razdaljo tudi do 130 km, vendar je ta seveda odvisna od več faktorjev. Na domet oz. porabo baterije vpliva tako teža voznika, teren vožnje (klanec), veter v prsa, kakšen je tlak v zračnicah, koliko je kolesar pripravljen sodelovati (pritiskati na pedala) itd… Vsekakor pa je najpomembnejši podatek to, da več kot ima baterija Wh ali pa Ah, večjo razdaljo bodo lahko prekolesarili z e-pomočjo. Baterija je srce e-sistema in od dobre baterije je odvisno, kako daleč se bo kdo lahko peljal. 


Tehnične podrobnosti

Vrsta kolesa električno
Velikost okvirja 41,91 cm (16,5'')
Baterija LG 16 Ah (576 Wh)
Nazivna moč 250 W
Doseg (povprečno) 80 km
Doseg (maksimalno) 120 km
Motor Bafang
Velikost koles 71,12 cm (28'')

Nudimo vam brezplačno sestavo in nastavitev e-kolesa Leader Fox v našem servisu.
Vse potrebne napotke prejmete ob nakupu.

Garancija: 2 leti na kolo, 1 leto na baterijo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Maksimalna nosilnost 120 kg
Velikost okvirja 16.5 Palcev
Primerno za Damske
Velikost koles

Velikost koles

28 Palcev