Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen: Fish!: filozofija po ribje

Znamka: Naša številka: 638576

Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen: Fish!: filozofija po ribje

Enkraten način za dvigovanje morale in izboljšanje rezultatov „To je ribja zgodba, ki ne pretirava, temveč prikazuje, kako vam bo sprememba odnosa do dela omogočila, da boste v svojem življenju in delu začeli uživati. Ne spustite je iz rok – je dober ulov!“ (Spencer Johnson, avtor knjige Kje je moj sir?) Celoten opis

19.9

19,90 €

Naša številka: 638576

Predstavitev

Opis artikla

Knjiga je enkraten način za dviganje morale in izboljšanje rezultatov. Sporočilo je primerno za vsakogar v katerem koli oddelku, v kateri koli organizaciji, saj osvetli najbolj pereče probleme v kolektivu. Za njihovo rešitev ponuja filozofijo, ki so jo razvili prodajalci na ribji tržnici Pike Place v Seattlu, znani po živahnem, hrupnem in veselem vzdušju.

Na pogumni poti sprememb se glavna junakinja Mary Jane sreča s filozofijo ribje tržnice. Prodajalci jo naučijo kako ljubiti tisto, kar delamo, četudi ne delamo ravno tistega, kar ljubimo. Bistveno je, da s seboj na delo prinesemo igrivost in vedrost ter na ta način sprostimo vir energije, ustvarjalnosti in strasti, ki obstaja znotraj vsakega izmed nas. Mary Jane se odloči, da bo to načelo uveljavila tudi v oddelku, ki ga vodi, saj le-to po podjetju slovi kot odlagališče negativne, strupene energije. S srčno zavzetostjo ji uspe spremeniti odnos sodelavcev do dela in tako skupaj ustvarijo s pozitivno energijo nabito delovno okolje.

" … gre namreč za preprosto zgodbo iz realnega življenja, torej za zgodbo iz katere se mogoče lahko celo kaj naučimo. …" (Danijel Vončina, Mladina)

  • podnaslov Enkraten način za dvigovanje morale in izboljšanje rezultatov
  • ISBN 9789616245951
  • prevajalec Jasna Jereb
  • založba Tuma
  • leto izdaje 2002
  • dimenzije 22 cm
  • strani 113
  • jezik slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Založnik Karantanija
Leto izdaje 2002
ISBN 9789616245951
Število strani 113