Martin Kübli in Ulrich Seifert: Govoreča vesoljna enost

Znamka: Naša številka: 738350
 Martin Kübli in Ulrich Seifert: Govoreča vesoljna enost

Martin Kübli in Ulrich Seifert: Govoreča vesoljna enost

Beseda Univerzalnega stvariteljskega Duha Knjiga, ki je pred vami govori o Bogu, ni prežeta z institucionalno sliko Boga, ki kaznuje, ki se zavija v skrivnost, temveč z vseobsegajočo Prainteligenco, stvariteljsko močjo Večnega, ki deluje vsej neskončnosti. Celoten opis

28

28 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Knjiga, ki je pred vami govori o Bogu, ni prežeta z institucionalno sliko Boga, ki kaznuje, ki se zavija v skrivnost, temveč z vseobsegajočo Prainteligenco, stvariteljsko močjo Večnega, ki deluje vsej neskončnosti.

Beseda resnice nas vodi v dimenzije vesoljne komunikacije vse Biti. Tako imamo možnost občutiti v kako močno, z Duhom prežeto kozmično vesoljno življenje smo položeni.

Česar religije, filozofi in znanost že od svojega nastanka ne morejo prepričljivo razložiti– velike duhovne povezanosti življenja, je tu, v tem kozmičnem nauku in učbeniku, genialno obdelano in odlično razloženo.

Kdor pozorno sledi tekstu, ga zajame nekakšno strahospoštovanje pred neusahljivo tekočim Božjim zakonom, ki vsebuje vesoljno Enost vse Biti. To je lepota in popolnost Božje vesoljne inteligence, ki je za nas v zavesti govoreče vesoljne Enosti univerzalnega stvariteljskega Duha prepoznavna tudi v materialni Biti.

Kdor stopa po učni poti, bo bogato nagrajen. Našel bo samega sebe in vedno bolj živel v zavesti, da je tudi njegovo življenje del govoreče vesoljne Enosti. Tako bo zanj postopno samoumevno, da ne bo več škodoval drugim bitjem, jih uporabljal, izkoriščal ali zasužnjeval.

Knjigi je priložen avdio-CD z dvema meditacijama.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Univerzalno življenje
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: trda
  • Število strani: 328
  • Dimenzije: 14 × 21 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezanje trda
Leto izdaje
ISBN 9789616344449
Število strani 328