Denise Linn: V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

Znamka: Naša številka: 858679

Denise Linn: V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

V knjigi V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja avtorica piše, da vzroka za svoje težave ne smete iskati v izvirni travmi, temveč v pomenu, ki ste ga pripisali dogodku, in odzivu nanj, ki vas spremlja skozi čas. Celoten opis

17

17 € vključno z DDV

Naša številka: 858679

Predstavitev

Opis artikla

Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake. Oborožen s tem znanjem se bo naučil uresničiti svoje najbolj skrite sanje. Čas je! Ne bi brali te knjige, če ne bi bili pripravljeni na spremembo.

Največji izziv je razumeti svoj odziv na nevšečnosti iz prejšnjih življenj, spremeniti mišljenje in osvoboditi se čustvenih bremen. Povsem mogoče je odpotovati nazaj in spremeniti pomen katerega koli dogodka ter tako v času in prostoru ustvariti učinek padajočih domin, ki vam spremeni življenje.

Pot Denise Linn v duhovnost se je začela, ko jo je pri sedemnajstih ustrelil neznanec in je doživela obsmrtno izkušnjo. V trenutkih, ko so navzoči mislili, da je umrla, je uzrla drug svet in občutila globok notranji mir. Ta nenavadna izkušnja jo je najprej preusmerila k družinskemu izročilu – je potomka severnoameriških Indijancev –, pozneje pa je preučila še številne domorodske kulture po svetu. Postala je svetovno cenjena zdravilka, predavateljica in publicistka.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Primus
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 135
  • Dimenzije: 18.5×12.5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Založnik Primus
ISBN 9789616804929