Čudežni svet brez denarja, Heidemarie Schwermer (mehka, 2014)

Znamka: Naša številka: 639015

Čudežni svet brez denarja, Heidemarie Schwermer (mehka, 2014)

Je brez denarja sploh mogoče živeti? To se sprašuje Marie in se odloči izvesti poseben eksperiment, ki naj bi sprva trajal leto dni … Celoten opis

19.9

19,90 € vključno z DDV

Naša številka: 639015

Predstavitev

Opis artikla

Marie se odreče svetu, v katerem je uspešna psihoterapevtka, in stopi v novo življenje – življenje brez denarja. Na poti naleti na številna odprta vrata, a tudi na dozdevno nepremostljive ovire. Spremljata in vodita jo angel Nataha in vera v duhovno moč.

Knjiga Čudežni svet brez denarja je avtobiografska pripoved, ki odstira vpoglede v čas poln dvomov, strahov in upanja, iz katerih pa se porajata moč in zaupanje v lastne odločitve. Heidemarie se na čudovit, očarljiv in igriv način postavlja po robu pravilom in normam družbe ter nas uči, kako se lahko vrnemo k bistvenim, elementarnim vrednotam. Je svobodomiselna ženska, kakršno svet v našem času še kako potrebuje. Njena knjiga bo marsikoga navdihnila, da bo zbral pogum in še enkrat razmislil o svojem življenju ter ugotovil, kako lahko pripomore k temu, da bo na našem planetu nastopila zlata doba.


Heidemarie Schwermer se je rodila leta 1942 v kraju Mermel v nekdanji Vzhodni Prusiji. Med drugo svetovno vojno je z družino prebegnila v Nemčijo, kjer je odraščala. Skoraj dvajset let je delala kot učiteljica, pozneje pa kot psihoterapevtka. Ima dva otroka in tri vnuke. Zaradi nezadovoljstva z obstoječim sistemom vrednot je leta 1994 ustanovila društvo „Daj in vzemi“, ki deluje po načelu menjave, danes znanem in razširjenem v številnih državah. Leta 1996 se je odločila za prav poseben eksperiment – podarila je vso svojo lastnino in zaživela povsem brez denarja.

Intervju z avtorico

Tehnične podrobnosti:

  • originalni naziv: Wunderwelt ohne Geld.
  • ISBN: 9789616950015
  • prevajalec: Maruša Mugerli Lavrenčič
  • založba: Primus
  • leto izdaje: 2014
  • dimenzije: 14 × 17 cm
  • strani: 161
  • vezava: mehka
  • jezik: slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Založnik Primus
Vezanje mehka
Leto izdaje 2014
ISBN 9789616950015
Število strani 161