Cristy Žmahar, Mihael Žmahar: Zrcalo nevidnih svetov

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Naša številka: 989122

Cristy Žmahar, Mihael Žmahar: Zrcalo nevidnih svetov

Pred vami je knjiga o odnosih, ljubezni, trpljenju in srčnih zmagah. Je knjiga resničnih zgodb avtorjev in je pogovor z ogledalom, ki pozna vse odgovore. Celoten opis

29.16
5 1

31,99 € Vključno z DDV
29,16 €
Zadnji kos!

Naša številka: 989122

Predstavitev

Opis artikla

Zrcalo je spregovorilo…In le kaj je razkrilo…Najbolj žgoča vprašanja srca bodo potešena. Navdihujoče zgodbe bodo prebudile tiste, ki so zaspali v upanju na sanjskega princa in princeso, ki jih bo prebudil/la namesto njih.

Zrcalo nevidnih svetov je knjiga o odnosih, ljubezni, trpljenju in srčnih zmagah. Je knjiga resničnih zgodb avtorjev in je pogovor z ogledalom, ki pozna vse odgovore. Zrcalo je spregovorilo … in le kaj je razkrilo … najbolj žgoča vprašanja srca bodo potešena. Navdihujoče zgodbe bodo prebudile tiste, ki so zaspali v upanju na sanjskega princa in princeso, ki jih bo prebudil(-a) namesto njih. Zrcalo prihaja iz dimenzij ljubezni. Kajti Nebesa bivajo v njej. Ona lahko Zemljo naučijo, kaj ljubezen pravzaprav je. Odgovorijo na to, kje se skriva in kako se jo najde. A, pozor. V roke bo položilo tudi odgovornost za lastno srečo in naučilo ljubiti … sebe … in druge.

Čustva, prijateljstva, karma, duhovne poti ljubezni, razhajanja in zbliževanja, lekcije in nagrade, partnerstva in družina, iluzije in resnice ljubezni, komunikacija, dajanje in sprejemanje, sorodne duše in njihov čas ljubezni … Zrcalo naj pove … kje ljubezen skriva se?

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: Potovanje duše
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 420
  • Dimenzije: 12,5 × 20 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezanje mehka
Leto izdaje 2016
ISBN 9789619393321
Število strani 420