365 novih spoznanj, Sandi Dolinar (mehka, 2013)

365 novih spoznanj, Sandi Dolinar (mehka, 2013)

Številka: 639018
Knjiga 365 novih spoznanj je namenjena iskalcem ljubezni in svetlobe, ki želijo najti pravo pot v svojem srcu. Uporabljate jo lahko na več načinov. Celoten opis
16 €
Vključno z DDV
14,49 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

17.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 639018

Predstavitev

Prvi je, ko še ne verjamete dovolj vase. Knjigo preberete na tisti strani, kjer se vam trenutno odpre. Drugi način je, ko je ljubezen že del vaše notranje trdnosti in samozavesti. Knjigo preberete tam, kjer je datum vašega rojstva. Tretji je, ko že verjamete vase in ste na poti pogumnih in hrabrih. Knjigo odprete čisto vsak dan, preberete, kaj vam sporoča, in čimprej uresničite napisano.

Verjemite vase in vaš napredek ne more izostati. Sporočila so pot poguma in potrebnih sprememb, ki si jih želite v svojem srcu, a včasih ne opazite resnice, ki se vam odmika, ko ne verjamete vase in v idealen razplet dogodkov.

Sprejmite se kot del vesolja, ki vam stoji ob strani, ko se zavedate svoje popolnosti, in vas bodri na poti vase, v vaš notranji mir in vam daje moč ter pogum za potrebne spremembe. Duhovni svet je del vas, ko se prepustite notranjim občutkom in uživate v vsakem trenutku, ki ga lahko polepšate tudi drugim s svojo zrelostjo in širjenjem pozitivne komunikacije.

Tehnične podrobnosti:

  • ISBN: 9789612812447
  • založba: QMI SD
  • leto izdaje: 2013
  • strani: 369
  • vezava: mehka
  • jezik: slovenščina