TimeLife stojalo za brisače iz bambusa
27,11 €

22,90 €

Zadnji kos!

Stojalo za brisače, ki je v celoti izdelano iz bambusa. Preprosta oblika, ki se bo prilegala v vsako kopalnico.


Fackelmann dvojno držalo za brisače Mare
23,27 €

16,40 €

Zadnji kos!

Dvojno kovinsko držalo za brisačo, ki je odporno na vlago v kopalnici. Pritrdite ga na steno in obesite svoje brisače.


Fackelmann dvojna kljukica Vision
10,46 €

7,40 €

Zadnji kos!

Dvojna kopalniška kljuka Vision za obešanje brisač in drugih stvari. Na steno se jo lahko pritrdi preprosto z lepilom.


Fackelmann stojalo za sušilnik las Vision
23,27 €

16,40 €

Zadnji kos!

Stojalo za sušilnik las iz serije Vision je izvrsten in nepogrešljiv kopalniški pripomoček. Sušilnik las bo tako vedno pri roki.


Fackelmann držalo za sušilnik las Taris
23,27 €

19,90 €

Odlična cena

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer držalo za sušilnik las, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.


Fackelmann magnetno stojalo, 20 cm
11,96 €

8,40 €

Zadnji kos!

Magnetno stojalo za kovinske kopalniške pripomočke, ki bo poskrbelo, da jih imate vedno na enem mestu.


Fackelmann obešalnik za brisače, drsni
13,56 €

11,60 €

Zadnji kos!

Fackelmann drsni obešalnik za brisače je odličen pripomoček za vsako kopalnico ali katerikoli drug prostor, saj obešalnik namestimo na zgornji del vrat.


Fackelmann obešalnik kavelj, dvojni, Taris
10,24 €

7,40 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer obešalnik z dvojnim kavljom, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.


TimeLife WC ščetka in držalo za papir - Odprta embalaža-25%
23,04 €

17,20 €

Odprta embalaža

Zakaj imate ločeno WC ščetko in držalo za toaletni papir, če lahko oboje shranite v eno stojalo? To vam omogoča držalo od znamke TimeLife. Izdelan je iz kakovostne kovine in je zasnovan v elegantni beli barvi, zato se prilega v vsake sanitarne prostore.


Compactor Bestlock držalo za 4 rolice toaletnega papirja
28,80 €

22,20 €

Držalo za toaletni papir, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.


Compactor Bestlock držalo za brisače, tridelno
38,93 €

30,10 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.


Compactor Bestlock držalo za brisačo
20,61 €

15,70 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Nosilec blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.


Fackelmann držalo za brisače Taris
25,62 €

19,30 €

Fackelmann je izjemna blagovna znamka, katera predstavlja izvrsten del kopalniške opreme in sicer držalo za brisače, ki spada v serijo Taris.


TimeLife držalo za brisače, 25x11 cm, nerjaveče jeklo
13,45 €

9,80 €

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno vrtati v steno, potrebujete le lepilo. Pritrdite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, kamor se bo popolnoma prijel.


TimeLife držalo za toaletni papir, 60x13,5 cm
6,12 €

2,30 €

Prosto držalo za toaletni papir od znamke TimeLife najde svoje mesto v vseh toaletnih prostorih. Njegova zasnova je minimalistična in nevtralna, izdelan je iz nerjavečega jekla. Meri 60 cm.


TimeLife WC ščetka, okrogla, nerjaveče jeklo
12,66 €

8,30 €

Vsak toaletni prostor mora biti opremljen s ščetko za čiščenje školjke. Ta WC ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla, ki se prilega v vsako notranjost kopalnice. je preprosta, nevtralna, klasična in elegantna.


Compactor Bestlock kopalniški kavelj, 4 kosi
24,51 €

18,80 €

Kavelj za kopalnico, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se enostavno odstrani in namesti drugje. Kavlji so izdelani iz ABS plastike, priseska pa iz TPU poliuretana.


TimeLife držalo za brisače, 22x12 cm, nerjaveče jeklo
8,44 €

4,30 €

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno lepiti ali vrtati v steno. Postavite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, in sesalni nastavek bo poskrbel za odlično pričvrstitev.


TimeLife WC ščetka in držalo za papir
23,04 €

18,10 €

Zakaj imate ločeno WC ščetko in držalo za toaletni papir, če lahko oboje shranite v eno stojalo? To vam omogoča držalo od znamke TimeLife. Izdelan je iz kakovostne kovine in je zasnovan v elegantni beli barvi, zato se prilega v vsake sanitarne prostore.


Compactor Bestlock držalo za tuš ročko
14,77 €

11,65 €

Držalo za tuš ročko, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.