Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Ocena: 4,6 21 ocen Znamka: Igroljub Naša številka: 1282029

Odlična cena

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Družabna igra Naseljenci otoka Catan – razširitev igre Mesta in Vitezi – igra je primerna za 2 do 4 igralce. Celoten opis

30.59
4.6 21

33,99 € Vključno z DDV
30,59 €

Naša številka: 1282029

Predstavitev

Opis artikla

Družabna igra Naseljenci otoka Catan – razširitev Mesta in Vitezi

Na severu otoka Catan poteka gradnja. Po zelo prometnih cestah se skozi blato in čez globoke luknje prebijajo vlečni vozovi. Na grad, ki je osrednji del katanskega sveta, vozijo marmor in steklo. Ko vam podivjani barbari prekrižajo pot, kot vodnik kolone vozov nimate lahke naloge. Kaj boste storili?

Ta dodatek k igri ni samostojna igra, kajti priporočljiva je uporaba z osnovno igro Naseljenci otoka Catan. Material je plastičen, a vselej lahko razširitev kombinirate z leseno izvedbo slovenske osnovne igre in obeh razširitev. V eni škatli boste našli kar pet novih razširitev in štiri različice – za različno izkušene Katance. Mesta in Vitezi so zbirka razširitev in različic vseh težavnostnih stopenj, ki jih je avtor igre ustvaril v desetih letih. Ena različica je primerna tudi za igranje v dvoje. Fantastične katanske dogodivščine so primerne za 2 do 4 igralce, starejše od 10 let. Igra traja od 60 do 120 minut, odvisno od zahtevnosti scenarija oziroma različice.

Varnostna opozorila

igra

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 10. leta
Kategorije igre strateške igre, družinske igre, SETTLERS