Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Splash Toys družabna igra Frutti Frutti

Splash Toys družabna igra Frutti Frutti

Številka: 1082031
Zabavna igra Frutti Frutti je odlična otroška in družinska igra za 2–4 igralce. Primerna je za otroke od 5. leta starosti dalje. Celoten opis
9,30 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Razprodano

Številka: 1082031

Predstavitev

Sadna zabava

Frutti Frutti je zabavna družabna igra za 2–4 igralce. Izberi karto, vrzi jo v mikser in določi sadje nasprotnemu igralcu. S katero sadno kombinacijo si boš priboril zmago? Kdor prvi vrže vse svoje karte v mikser, je zmagovalec.

Igra vsebuje:

  • mikser
  • 25 sadnih kart
  • navodila

O igri:

Pravila:
  • Postavite mikser na sredino mize ali tal tako, da ga vsi igralci lahko dosežejo. Igralci si sledijo v krogu v smeri urinega kazalca. Prvi igralec premeša in razdeli karte – vsak igralec dobi 3, ki jih potem tekom igre položi pred sebe s sliko sadja na vrhnji strani. Preostale karte se vrže na kup s sliko navzdol. V mikser se meče po eno karto tako, da mora vsak igralec vreči karto, ki ima eno vrsto sadja enako, kot je bila na zadnji karti predhodnjega igralca (kakor pri dominah). Če je nima, vleče karte s kupa. Ko igralec konča svojo potezo, mora reči ti si na vrsti!, sicer sledi kazen. Igra je tako še bolj zabavna, hitra in razgibana. Igralec, ki se prvi znebi svojih kart, je zmagovalec.

Primerno za:

  • otroke nad 5. letom starosti
  • 2–4 igralce

Napajanje:

  • za delovanje mikserja potrebujete 3 AA/LR06 baterije, ki niso priložene

Varnostno opozorilo: igro hranite izven dosega otrok do 3. leta starosti, saj majhni delci predstavljajo nevarnost za zadušitev.

Video predstavitev