Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni Frozen 2 set Magični gozd (18522)

Clementoni Frozen 2 set Magični gozd (18522)

Številka: 1429845
Frozen 2 magični set je odlična igra za vašega otroka, saj zagotavlja zabavo in ob tem na zabaven način pričara radovednost in željo po raziskovanju. Celoten opis
14,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1429845

Predstavitev

Frozen 2 Magični gozd

Vstopite v magični svet Frozen 2 s tem edinstvenim magičnim setom.

Zabavajte se pri vzgajanju rastoče trave (detelje) in rož ter okrasite gozd s čudovito vetrnico. Po potki posujte še malo čarovnije s priloženimi lističi, ki se svetijo v temi.

Paket vsebuje: 1 osnovna podlaga magični gozd; papir za gradnjo z vnaprej izrezanimi oblikami, ki se svetijo v temi; peleti šote, pipeta, lopatka, bel pesek, semena, dodatki (drevo, opora za vrtljivo kolesce, podpora imenske tablice), samolepilne nalepke za dekoracijo dodatkov; vrečka s semeni: bela detelja, slak; vrečka z velikimi zrni. Uporabni dodatki, ki niso del seta: plastična skodelica, obojestranski lepilni trak, ilustrirani priročnik. 

Izdelek je primeren za otroke od 7. leta starosti. 

Dimenzije: (Š x V x G) 26 × 37 × 6 cm

OPOZORILA IN NAVODILA ZA UPORABO SEMEN: Semena niso namenjena za uporabo v kmetijstvu za reprodukcijski namen, ampak so namenjena samo za izobraževalni namen in se lahko uporabijo samo na način, kot je opisano v priloženih navodilih. Ni namenjeno prehrani ljudi. Odlagajte odgovorno in ne zavrzite v okolje. Fitosanitarni certifikat.

OPOZORILA: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev starosti, saj vsebuje majhne dele in s tem nevarnost zadušitve zaradi tujka. Embalažna vrečka ni igrača, zato jo shranite na mesto, ki je nedosegljivo otrokom, ker je lahko nevarna za zadušitev. Priporočena starost je 7 let +. Slika na embalaži je simbolična, barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Preberite navodila, opozorila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo.

Frozen 2 magični gozd