Parrot hidrogliser Minidrone Orak

Znamka: Parrot

Brezplačna dostava

Parrot hidrogliser Minidrone Orak

Parrot hidrogliser Minidrone Orak je hibridni dron, ki omogoča plutje in letenje. Cenili boste možnost upravljanja preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Celoten opis

155.9

155,90 € vključno z DDV Redna cena: 169,99 €, Prihranite 14,09 € (8 %)

Naša številka: 859205

Predstavitev

Opis artikla

2-v-1

Parrot hidrogliser Minidrone Orak je hibridni dron, ki omogoča letenje ali plutje po površini vode. Za premikanje po površini vode uporablja vgrajene propelerje, njegova navtična zasnova pa omogoča, da krila drona ostajajo od 5 do 6 cm nad gladino, kar pripomore k uravnoteženemu načinu delovanja. Navdušuje s hitrim in enostavnim upravljanjem. Na vodi lahko pospeši do kar 10 kph (6,2 mph).Minidrone Orak sta v resnici dva drona v enem! Uporabite lahko strukturo hidrogliserja za neverjetno drsenje skozi vodo, nato pa jo odstranite in letite v vse smeri.

western-digital

Uživajte ob navigiranju v vodnem položaju

Minidrone Orak se ponaša z enostavnim hidrodinamičnim trupom, zahvaljujoč čemur je izredno stabilen, njegovo premikanje neverjetno spretno, hitrosti pa visoke. Navdušeni boste nad možnostjo nadzora s pametnim telefonom ali tablico, izvajate pa lahko tudi hitre poteze ter zavoje.

western-digital

Spremenite hidrogliser v letalo

Minidrone Orak gladko in nemoteno leti kjerkoli, pri letu pa doseže hitrost do 18 km/h. Z enim samim potegom prsta se lahko vaš Minidrone obrne za 90 ° in 180 °. Izvaja lahko tudi akrobatske obrate naprej in nazaj – za kar 360 °. Opremljen je z varovalnim propelerjem, ki rešuje položaj v primeru trka.

western-digital

Preprosto krmiljenje

Dron je opremljen z integrirano anteno, ki v vodnem okolju skrbi za povečan manevrski obseg. V načinu letenja se ponaša z vrhunsko stabilnostjo, za katero skrbita 3-osni giroskop ter pospešek.

Dodatna odlika kvadrikopterja je Freeflight 3 aplikacija, ki ponuja intuitiven nadzor kar z vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika, saj se z njim poveže preko Bluetooth Smart.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Starost: od 14. leta dalje
  • Domet: 20 m
  • Nadzor s pomočjo pametne naprave
  • Varnostna opozorila

Garancija: 1 leto

Parrot Minidrone Orak


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 14 leta