R2 rokavice Blizzard
23,16 €

20,84 €

Zadnji kos!

Visoko izolirane unisex rokavice R2 Blizzard so izdelane za zelo hladne podnebne razmere in so primerni za tek na smučeh, kot tudi za kolesarjenje pozimi. Moderni material SOFTSHELL zaradi svojih naravnih lastnosti zagotavlja zadostno vodoodpornost in zračnost.


Craft rokavice Siberian Glow
58,15 €

52,26 €

Zadnji kos!

Odporne in neprepustne kolesarske rokavice Craft Siberian Glow z membrano VentAir Wind. Obloga iz flisa zagotavlja prijetno in toplotno udobje.


Dakine kolesarske rokavice Boundary Glove
39,30 €

Kolesarske rokavice s tehnologijo 4-Way Stretch zaradi silikonske površine na dlani omogočajo dober oprijem zavorne ročice. Z rokavicami lahko udobno uporabljate tudi mobilni telefon. Dakine Boundary Glove Blackhaze so prijetne in se odlično prilegajo.


Dakine kolesarske rokavice Syncline Gel Glove
31,40 €

Kolesarske rokavice s tehnologijo 4-Way Stretch zaradi silikonske površine na dlani omogočajo dober oprijem zavorne ročice. Z rokavicami lahko udobno uporabljate tudi mobilni telefon. Dakine Syncline Gel Glove so prijetne in se odlično prilegajo.


Dakine ženske kolesarske rokavice Syncline Glove
27,40 €

Kolesarske rokavice s tehnologijo 4-Way Stretch zaradi silikonske površine na dlani omogočajo dober oprijem zavorne ročice. Z rokavicami lahko udobno uporabljate tudi mobilni telefon. Dakine Women's Covert Glove so prijetne in se odlično prilegajo.


Giro DND
30,10 €

Dolge kolesarske rokavice v minimalističnem, lahkem dizajnu brez podlog za popoln občutek v roki Giro DND z zračnim zgornjim delom, ki je prožen v vse smeri. Rokavice so izdelane iz visoko odpornega sintetičnega usnja AX Suede. Silikon na konicah prstov za večji oprijem.


Giro kolesarske rokavice Xen Black
35,70 €

Dolge kolesarske rokavice iz visoko trpežnega sintetičnega usnja in z oblazinjenimi prsti imajo zaščito pred obrabo. Giro Xen Black so opremljene z visoko vpojno površino in z zapenjanjem na velcro trak. Za boljši oprijem je na koncih nameščen silikon.