Nini dekliški kombinezon
9,96 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac, v katerem se vaša mala deklica ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Bodi ima okrogel vratni izrez in zapenjanje na majhne gumbke po celi dolžini in dolge rokave.

Jacky otroški pajac
16,40 €

Zadnji kos!

Recept za sladke sanje ni čisto preprost, a s to čudovito pižamo bo vsekakor lažji.
Pižama je narejena iz udobnega in kakovostnega materiala.

Hatley fantovski pajac s polarnimi živalmi
28,26 €

Fantovski pajac s polarnimi živalmi modre barve. Izdelan je iz čistega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Pajac bo vašemu fantku nudil veliko udobja.

PINOKIO Little Bird dekliški pajac
10,90 €

Čudovit dekliški pajac Little Birds, od znamke Pinokio, bo navduši vašo malo gospodično. Prijeten material bo v trenutku navdušil dekleta. Zahvaljujoč možnosti odpenjanja po celotni dolžini se bo pajac zlahka preoblekel.

Hatley fantovski pajac z arktičnimi živalmi
28,26 €

Fantovski pajac z arktičnimi živalmi v turkizni barvi. Izdelan je iz čistega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Pajac bo vašemu fantku nudil veliko udobja.

Nini ABN-1705 fantovski pajac s kapuco
23,04 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Zapenjanje na gumbke po sredi za lažji pristop. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Nini ABN-1705 fantovski pajac navdušuje s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

PINOKIO Little Bird dekliški pajac
10,90 €

Čudovit dekliški pajac Little Birds, od znamke Pinokio, bo navduši vašo malo gospodično. Prijeten material zagotavlja največ udobja med spanjem in gibanjem otroka. Možnost odpenjanja po celotni dolžini zagotavlja enostavno oblačenje.

Garnamama dekliški pajac
10,50 €

Dekliški otroški bombaž, od znamke Garnamama, je izdelan iz naravnega bombaža. Pajac ima kontraste robove, stoječi ovratnik, dolge rokave, potisk na sprednji strani in pritrditev na patente.

Nini dekliški kombinezon
22,65 €

Dekliški pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Bodi ima okrogel vratni izrez in zapenjanje na majhne gumbke po celi dolžini in dolge rokave.

Jacky dekliški kombinezon
16,40 €

Recept za sladke sanje ni čisto preprost, a s to čudovito pižamo bo vsekakor lažji.
Pižama je narejena iz udobnega in kakovostnega materiala.

Jacky otroški kombinezon
16,40 €

Recept za sladke sanje ni čisto preprost, a s to čudovito pižamo bo vsekakor lažji.
Pižama je narejena iz udobnega in kakovostnega materiala.

Nini ABN-1695 fantovski pajac, z motivom vesolja
9,96 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Stransko zapenjanje za enostavnejši dostop. Robovi so narejeni iz močnejše tkanine preprečuje, da se raztegne. Nini ABN-1695 fantovski pajac navdušuje s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Garnamama dekliški kombinezon 4940_fm4
11,70 €

Dekliški kombinezon Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Kombinezon ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbe. Skupnega del je okrašen z veselimi otroškimi motivi.

Garnamama dekliški pajac
11,70 €

Dekliški celo-delni kombinezon od znamke Garnamama z rebrastim ovratnikom, dolgimi rokavi z rahlo elastičnimi manšetami, veselim otroškim potiskom in zapenjanjem na gumbe.

Carodel otroški pajac 2103
10,90 €

Zanimivi otroški pajac W19–2103, od znamke Carodel, bo navdušil s čudovitim črtastim vzorcem s sliko medvedka. Pajac z dolgimi rokavi in prišitimi gumbi bo otrokom lepo ustrezali in se bo udobno nosili zahvaljujoč 75% bombažnemu materialu.

Carodel W19-2103 otroški pajac
10,90 €

Zanimivi otroški pajac W19–2103 znamke Carodel vas očara s svojim črtastim vzorcem s sliko medvedka. Pajac z dolgimi rokavi in zašitimi hlačnicami se otrokom lepo poda in je zaradi 75 % bombažnega materiala s primesjo poliestra prijeten za nošenje.

Disney 2200004585 Snoopy fantovski pajac
9,58 €

Kratek pajac brez rokavov z motivom Snoopy je izdelan iz 100 % bombaža in je tako ideale za vroče poletne dni. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney Batman fantovski pajac
10,73 €

Kratek pajac s stripovskim motivom Batmanadarilni škatli je izdelan iz 100 % bombaža in je tako idealen za spanje in celodnevno nošenje. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney dekliški pajac Minnie
9,96 €

V pajacu z motivom Disney Minnie, dopolnjenim z volančki na ramenih in spodobnim ovratnikom, bo punčka popolnoma očarljiva. Kratki pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za vroče poletne dni. Pritrdilni elementi na celotni sprednji strani omogočajo enostavno preoblačenje.

Disney dekliški pajac Minnie
11,88 €

Udobni in zračni pajac z motivom Disney Minnie je narejen iz 100% bombaža in je primeren za spanje in celodnevno nošenje. Patent na hrbtni strani bo olajšal oblačenje nad glavo, zapenjanje v razkoraku pa bo pospešilo previjanje, saj ni potrebno odstraniti celotnega kombinezona.

Disney Minnie dekliški pajac
9,58 €

V pajacu z motivom Disneyjeve Mini morske deklice, ki je dopolnjen z naborki na ramenih, bo mala gospodična naravnost čudovita. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči.

Disney Music ACDC fantovski pajac
10,35 €

Pajac z motivom znane rock skupin AC/DC je namenjen vsem malim upornikom. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči. Gumbi na zadnjem delu pospešijo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa olajšujejo previjanje, pri katerem ni treba sleči celega pajaca.

Disney otroški kombinezon Paw Patrol
9,58 €

Marshalla prihaja s priljubljeno risanko Paw Patrol, ki je všeč mnogim otrokom. Prav s tem motivom je zasnovan s kratkimi rokavi in hlačami in izdelan iz 100% bombaža ter je idealen za vroče poletne dni in noči. Čepki na zadnjem delu bodo olajšali oblačenje celotnega dela nad glavo, čepki med nogami pa bodo olajšali ponovno zapenjanje, kar bo odpravilo potrebo po odstranitvi celotnega dela.

Disney Snoopy otroški pajac
10,73 €

Udoben in zračen pajac z motivom Snoopyja je izdelan iz 100 % bombaža in je tako primeren za spanje in celodnevno nošenje. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Garnamama fantovski pajac
11,70 €

Fantovski pajac znamke Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Pajac ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbke. Pajaca je okrašen z veselimi otroškimi motivi.