Nini otroški kombinezon
9,40 €

Zadnji kos!

Poletni kombinezon za vse manjše mornarje. Lepa barva in prijeten material sta odlična kombinacija za vašega otroka.

Nini dekliški kombinezon
9,40 € 7,76 €

Zadnji kos!

Poletni kombinezoni za vse male princeske. Lepa barva in prijeten material sta odlična kombinacija za vašega otroka.

2be3 Beach otroški pajac-45%
8,64 € 4,67 €

Odlična cena

Mornarji na krovu! Prava poletna zabava se je pravkar začela. Igre na plaži. Gradite gradove in se zabavajte v valovih.

Nini otroški pajac
16,70 €

Čudovit pajac iz prijetnega materiala, ki bo vašemu malčku pristajal in poskrbel za njegovo udobje. Pajac ima krasen motiv dinozavrov.

Disney dekliški pajac Minnie
11,88 €

Udobni in zračni pajac z motivom Disney Minnie je narejen iz 100% bombaža in je primeren za spanje in celodnevno nošenje. Patent na hrbtni strani bo olajšal oblačenje nad glavo, zapenjanje v razkoraku pa bo pospešilo previjanje, saj ni potrebno odstraniti celotnega kombinezona.

Garnamama dekliški kombinezon 4940_fm4
11,70 €

Dekliški kombinezon Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Kombinezon ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbe. Skupnega del je okrašen z veselimi otroškimi motivi.

Carodel otroški pajac 2103
10,90 €

Zanimivi otroški pajac W19–2103, od znamke Carodel, bo navdušil s čudovitim črtastim vzorcem s sliko medvedka. Pajac z dolgimi rokavi in prišitimi gumbi bo otrokom lepo ustrezali in se bo udobno nosili zahvaljujoč 75% bombažnemu materialu.

Carodel W19-2103 otroški pajac
10,90 €

Zanimivi otroški pajac W19–2103 znamke Carodel vas očara s svojim črtastim vzorcem s sliko medvedka. Pajac z dolgimi rokavi in zašitimi hlačnicami se otrokom lepo poda in je zaradi 75 % bombažnega materiala s primesjo poliestra prijeten za nošenje.

Disney 2200004585 Snoopy fantovski pajac
9,58 €

Kratek pajac brez rokavov z motivom Snoopy je izdelan iz 100 % bombaža in je tako ideale za vroče poletne dni. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney Batman fantovski pajac
10,73 €

Kratek pajac s stripovskim motivom Batmanadarilni škatli je izdelan iz 100 % bombaža in je tako idealen za spanje in celodnevno nošenje. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney dekliški pajac Minnie
9,96 €

V pajacu z motivom Disney Minnie, dopolnjenim z volančki na ramenih in spodobnim ovratnikom, bo punčka popolnoma očarljiva. Kratki pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za vroče poletne dni. Pritrdilni elementi na celotni sprednji strani omogočajo enostavno preoblačenje.

Disney Minnie dekliški pajac
9,58 €

V pajacu z motivom Disneyjeve Mini morske deklice, ki je dopolnjen z naborki na ramenih, bo mala gospodična naravnost čudovita. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči.

Disney Music ACDC fantovski pajac
10,35 €

Pajac z motivom znane rock skupin AC/DC je namenjen vsem malim upornikom. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči. Gumbi na zadnjem delu pospešijo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa olajšujejo previjanje, pri katerem ni treba sleči celega pajaca.

Disney otroški kombinezon Paw Patrol
9,58 €

Marshalla prihaja s priljubljeno risanko Paw Patrol, ki je všeč mnogim otrokom. Prav s tem motivom je zasnovan s kratkimi rokavi in hlačami in izdelan iz 100% bombaža ter je idealen za vroče poletne dni in noči. Čepki na zadnjem delu bodo olajšali oblačenje celotnega dela nad glavo, čepki med nogami pa bodo olajšali ponovno zapenjanje, kar bo odpravilo potrebo po odstranitvi celotnega dela.

Disney Snoopy otroški pajac
10,73 €

Udoben in zračen pajac z motivom Snoopyja je izdelan iz 100 % bombaža in je tako primeren za spanje in celodnevno nošenje. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Garnamama fantovski pajac
11,70 €

Fantovski pajac znamke Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Pajac ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbke. Pajaca je okrašen z veselimi otroškimi motivi.