Minoti dekliški kombinezon
8,88 €

Kombinezon bo postal nepogrešljiv del garderobe vašega dekleta. Kombinezoni so udobni in primerni za vroče poletne dni.

Disney 2200004585 Snoopy fantovski pajac
9,58 €

Kratek pajac brez rokavov z motivom Snoopy je izdelan iz 100 % bombaža in je tako ideale za vroče poletne dni. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney dekliški pajac Minnie
9,96 €

V pajacu z motivom Disney Minnie, dopolnjenim z volančki na ramenih in spodobnim ovratnikom, bo punčka popolnoma očarljiva. Kratki pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za vroče poletne dni. Pritrdilni elementi na celotni sprednji strani omogočajo enostavno preoblačenje.

Disney Minnie dekliški pajac
9,58 €

V pajacu z motivom Disneyjeve Mini morske deklice, ki je dopolnjen z naborki na ramenih, bo mala gospodična naravnost čudovita. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči.

Disney Music ACDC fantovski pajac
10,35 €

Pajac z motivom znane rock skupin AC/DC je namenjen vsem malim upornikom. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči. Gumbi na zadnjem delu pospešijo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa olajšujejo previjanje, pri katerem ni treba sleči celega pajaca.