Columbia otroški kombinezon Foxy Baby Sherpa Bunting
38,90 €

Mali raziskovalci morajo svojo prvo pustolovščino doživeti v udobju. Bunda jim bo zagotovila celovito udobje, saj bodo lahko zlahka zavihali rokave in hlače. Hitro ogreje, ko piha hladen veter, ima kapuco z vrvico. Da vam bodo oči ogrele srce, ima moja kapica čudovita živalska ušesa. Asimetrična zadnja zadrga za enostavno vstavljanje in odstranjevanje

PINOKIO fantovski pajac Big Dream
13,18 €

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelan je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana. Vsak malček se bo zaljubil vanj.

Columbia otroški kombinezon Foxy Baby Sherpa Bunting
38,90 €

Mali raziskovalci morajo svojo prvo pustolovščino doživeti v udobju. Bunda jim bo zagotovila celovito udobje, saj bodo lahko zlahka zavihali rokave in hlače. Hitro ogreje, ko piha hladen veter, ima kapuco z vrvico. Da vam bodo oči ogrele srce, ima moja kapica čudovita živalska ušesa. Asimetrična zadnja zadrga za enostavno vstavljanje in odstranjevanje

Dirkje dekliški kombinezon
17,94 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit pajac z vzorci je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vaši deklici odlično prilegal.

Jacky otroški kombinezon
25,24 €

. . .

Čudoviti ovojni kombinezoni iz kakovostnega bombaža bo vzljubil vsak otrok. Starši bodo pozdravili zadrgo po celotni dolžini za enostavno oblačenje. Lahko se uporablja za spanje doma, ali pa za sprehod v vozičku.

Makoma dekliški kombinezon Milk
9,90 €

Dekliški kombinezon Milk iz blagovne znamke Makome, prinese dojenčku udobje, ne le med spanjem. Kombinezon je zračen in izdelan iz čistega bombaža. Ima dolge rokave, elastičen spodnji del in je pritrjen na čepke za pritrditev na sprednji strani.

Nini fantovski pajac
10 €

Enobarven fantovski pajac z dolgimi rokavi znamke Nini je izdelan iz organskega bombaža, ki bo vašemu otroku prinesel veliko mero udobja. Pajac v polni dolžini je primeren za spanje, igranje in za v voziček, saj bo ta močno olajšal oblačenje in preoblačenje dojenčka.

Nini otroški pajac
16,70 €

Čudovit pajac iz prijetnega materiala, ki bo vašemu malčku pristajal in poskrbel za njegovo udobje. Pajac ima krasen motiv dinozavrov.

PINOKIO fantovska poletni bodi Ocean´s Dream
7,51 €

Udobna poletna obleka iz kolekcije Love & Love je odlična izbira za vroče poletne dni. Kombinezon je izdelan iz 100 % bombaža in se ponaša z dodelano sliko na prednjem delu.

PINOKIO otroški pajac Happy Llama
16,63 €

Otroški pajac v oranžno roza barvi s potiskom lame iz kolekcije Happy Llama bo ustrezal vsakemu otroku. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik. Pajac ima okrogel vratni izrez, dolge rokave, prilagodljive robove, čudovite volančke na rokavih in zapenjanje na patent na sprednji strani ter med nogami.

WINKIKI dekliški pajac
12,90 €

Pajac za deklice ima pritrdilne elemente v razkoraku, za lažjo menjavo plenic. Rokavi so zaključeni v elastični manšeti. Potisk bo zdržal veliko pranj. WINKIKI dekliški pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za priložnostno uporabo

PINOKIO fantovski kombinezon Funny Dog
13,18 €

Fantovski kombinezon z dolgimi rokavi v beli barvi iz kolekcije Funny Dog. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Zapenjanje na patent na sprednji strani.

Nini dekliški pajac
9,60 €

Udoben dekliški pajac, od znamke NINI, bo vaši deklici ustrezal ne le zaradi čudovitega motiva pik. Pajac je idealen za vsakodnevno nošenje, poleg tega pa je enostaven za oblačenje, saj ima patente na ramenih in v razkoraku.

2be3 Otroški pajac Koala-35%
12 € 7,80 €

Odlična cena

Pajac za otroke se zapenja z zadrgo, kar olajša oblačenje pri menjavi plenic. Na levi strani ima tudi majhen žep. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 Otroški pajac, z dolgimi rokavi, je opremljen s simpatičnim motivom koal.

2be3 Ovca dekliški bodi-40%
13,20 € 7,80 €

Odlična cena

Bodi za deklice se zapenja z zadrgo, kar olajša oblačenje pri menjavi plenic. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 dekliški bodi Ovčka z dolgimi rokavi, ima simpatičen tisk na sprednji strani.

Cangurino fantovska trenirka
12,70 €

Trenirka za fante so uporabne predvsem za doma ali za aktivnosti v prostem času. Opremljene so z izrazitim potiskom in vrvico v pasu za zavezovanje. Cangurino fantovska trenirka je izdelana iz bombaža s primesjo poliestra.

Cangurino pajac za dojenčke
23 €

Pajac za dojenčke z ovratnikom in zapenjanjem na patente v razkoraku, ki olajšuje in pospeši preoblačenje. Na prsih je prikupen motiv Minnie Miške in okrasna pentlja.

Cangurino pajac za dojenčke
14,20 €

Pajac za dojenčke se zapenja s pomočjo klasičnih gumbkov na hrbtni strani. Krasi ga ljubek in vesel potisk sove na sprednjem delu. Cangurino pajac za dojenčke za vsak dan je izdelan iz bombaža s primesjo poliestra.

Cangurino pajac za dojenčke
16,10 €

Pajac za dojenčke z ovratnikom in zapenjanjem na gumbke na sprednji strani, ki pospeši in olajšuje preoblačenje. Na prsih je prikupen motiv zajčka z zvezdicami. V tem pajacu se bo otrok počutil kot na bombažnem oblakcu.

Cangurino pajac za dojenčke
14,20 €

Pajac za dojenčke se zapenja s pomočjo klasičnih gumbkov na hrbtni strani. Krasi ga ljubek in vesel potisk pošasti na sprednjem delu. Cangurino pajac za dojenčke za vsak dan je izdelan iz bombaža s primesjo poliestra.

Cangurino pajac za dojenčke
22,70 €

Eleganten pajac za dojenčke z ovratnikom in metuljčkom znamke Cangurino. Pajac se zapenja na gumbke v razkoraku, kar olajšuje in pospeši preoblačenje vašega malčka. Na modrem brezrokavniku je narisana glava priljubljenega Miki miške, ki bo vsakemu otroku pričaral nasmeh na obraz.

Dirkje dekliški pleten pajac
33,18 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit pleten pajac je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vaši deklici odlično prilegal.

Dirkje fantovski bodi Dino
15,59 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit Dino pajac je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vašemu malčku odlično prilegal.

Disney 2200004585 Snoopy fantovski pajac
9,58 €

Kratek pajac brez rokavov z motivom Snoopy je izdelan iz 100 % bombaža in je tako ideale za vroče poletne dni. Gumbi na zadnji strani olajšujejo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa previjanje, saj vam zaradi njih ni treba sleči celega pajaca.

Disney Minnie dekliški pajac
9,58 €

V pajacu z motivom Disneyjeve Mini morske deklice, ki je dopolnjen z naborki na ramenih, bo mala gospodična naravnost čudovita. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči.

Disney Music ACDC fantovski pajac
10,35 €

Pajac z motivom znane rock skupin AC/DC je namenjen vsem malim upornikom. Kratek pajac brez rokavov je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče letne dni ter noči. Gumbi na zadnjem delu pospešijo oblačenje čez glavo, gumbi med nogami pa olajšujejo previjanje, pri katerem ni treba sleči celega pajaca.

Garnamama dekliški kombinezon 4940_fm4
11,70 €

Dekliški kombinezon Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Kombinezon ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbe. Skupnega del je okrašen z veselimi otroškimi motivi.

Garnamama dekliški pajac
11,70 €

Dekliški celo-delni kombinezon od znamke Garnamama z rebrastim ovratnikom, dolgimi rokavi z rahlo elastičnimi manšetami, veselim otroškim potiskom in zapenjanjem na gumbe.

Garnamama dekliški pajac
10,50 €

Dekliški otroški bombaž, od znamke Garnamama, je izdelan iz naravnega bombaža. Pajac ima kontraste robove, stoječi ovratnik, dolge rokave, potisk na sprednji strani in pritrditev na patente.

Garnamama fantovski pajac
11,70 €

Fantovski pajac znamke Garnamama je izdelan iz mehkega bombažnega materiala. Pajac ima kontrastne nabrane robove, močne ploščate šive in zapenjanje na gumbke. Pajaca je okrašen z veselimi otroškimi motivi.

Garnamama otroški kombinezon
11,60 €

Otroški kombinezon ima pritrdilni pas, ki olajša oblačenje in menjavo plenic. Vključuje veselo in kontrastno potisk z dinozavri. Majica Garnamama za dečke je izdelana iz 100 % bombaža, ki ga je zelo udobno nositi.

Jacky otroški kombinezon Lisica
21,91 €

. . .

Čudoviti ovojni kombinezoni iz kakovostnega bombaža bo vzljubil vsak otrok. Starši bodo pozdravili zadrgo po celotni dolžini za enostavno oblačenje. Lahko se uporablja za spanje doma, ali pa za sprehod v vozičku.

Makoma Milk otroški pajac
9,90 €

Otroški pajac Makoma bo vašemu dojenčku zagotovilo udobje, ne samo med spanjem. Pajac je zračen in narejen iz čistega bombaža. Ima dolge rokave, elastičen spodnji del in se zapenja na čepke na sprednji strani.

Mix 'n Match Otroški pajac
13,40 €

Pajac za dojenčke ima na hrbtu in med nogami odprtino, kar olajša menjavo plenic. Mix 'n Match otroški pajac ima na sprednji strani simpatičen potisk živali v zimskem potisku.

Mix 'n Match Otroški pajac
15,30 €

Pajac za dojenčke z ovratnikom, se odpenja med razkorakom in spredaj, za lažjo menjavo plenic. Mix 'n Match otroški pajac je opremljen s potiskom srčkanega medvedka s snežinko.

Mix 'n Match pajac za dojenčke
15,30 €

Pajac za dojenčke z ovratnikom ima zapenjanje med nogivami, ki olajšuje menjavo plenic. Izdelan je iz bombaža s primesjo poliestra. Mix 'n Match pajac za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom pingvina.

Nini ABN-1695 fantovski pajac, z motivom vesolja
9,96 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Stransko zapenjanje za enostavnejši dostop. Robovi so narejeni iz močnejše tkanine preprečuje, da se raztegne. Nini ABN-1695 fantovski pajac navdušuje s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini ABN-1787 dekliški pajac, s samorogom
10,35 €

Dekliški pajac z dolgimi rokavi znamke Nini je izdelan iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudi veliko udobja. Pajac s potiskom samoroga ima zapenjanje na patent čez celo sprednjo stran, kar olajšuje oblačenje. Pajac krasijo nagubani rokavi in ovratnik.

Nini dekliški kombinezon
9,96 €

Dekliški pajac, v katerem se vaša mala deklica ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Bodi ima okrogel vratni izrez in zapenjanje na majhne gumbke po celi dolžini in dolge rokave.