WINKIKI otroški pajac
12,90 €

Pajac za otroke ima pritrdilne elemente v razkoraku, za lažjo menjavo plenic. Rokavi so zaključeni v elastični manšeti. Potisk bo zdržal veliko pranj. WINKIKI otroški pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za priložnostno uporabo

PINOKIO Little Bird dekliški pajac
10,90 €

Čudovit dekliški pajac Little Birds, od znamke Pinokio, bo navduši vašo malo gospodično. Prijeten material zagotavlja največ udobja med spanjem in gibanjem otroka. Možnost odpenjanja po celotni dolžini zagotavlja enostavno oblačenje.

Makoma dekliški kombinezon Milk
9,90 €

Dekliški kombinezon Milk iz blagovne znamke Makome, prinese dojenčku udobje, ne le med spanjem. Kombinezon je zračen in izdelan iz čistega bombaža. Ima dolge rokave, elastičen spodnji del in je pritrjen na čepke za pritrditev na sprednji strani.

WINKIKI dekliški pajac
12,90 €

Pajac za deklice ima pritrdilne elemente v razkoraku, za lažjo menjavo plenic. Rokavi so zaključeni v elastični manšeti. Potisk bo zdržal veliko pranj. WINKIKI dekliški pajac je izdelan iz 100% bombaža in je idealen za priložnostno uporabo

Makoma dekliški kombinezon Milk
10,90 €

Dekliški kombinezon Milk iz blagovne znamke Makome, prinese dojenčku udobje, ne le med spanjem. Splošno je zračen in narejen iz čistega bombaža. Ima dolge rokave, elastičen rob in je pritrjen na čepke na sprednji strani in med nogami.

Cangurino pajac za dojenčke
23 €

Pajac za dojenčke z ovratnikom in zapenjanjem na patente v razkoraku, ki olajšuje in pospeši preoblačenje. Na prsih je prikupen motiv Minnie Miške in okrasna pentlja.