Jacky otroški pajac
16,40 €

Zadnji kos!

Recept za sladke sanje ni čisto preprost, a s to čudovito pižamo bo vsekakor lažji.
Pižama je narejena iz udobnega in kakovostnega materiala.

Columbia otroški kombinezon Foxy Baby Sherpa Bunting
38,90 €

Mali raziskovalci morajo svojo prvo pustolovščino doživeti v udobju. Bunda jim bo zagotovila celovito udobje, saj bodo lahko zlahka zavihali rokave in hlače. Hitro ogreje, ko piha hladen veter, ima kapuco z vrvico. Da vam bodo oči ogrele srce, ima moja kapica čudovita živalska ušesa. Asimetrična zadnja zadrga za enostavno vstavljanje in odstranjevanje

Nini otroški kombinezon
23,29 €

Udobje, toplina in predvsem čudovit dizajn, ki ga ponuja ta edinstveni kombinezon.

PINOKIO fantovski pajac Nice Day
47,57 €

Topli otroški pajac Nice Day, od znamke Pinokio, bo navdušil vse male dečke. Pajac je izdelan iz 100% poliestra. Zahvaljujoč zapenjanju na zadrgo je enostaven za preoblačenje.

Dirkje dekliški pleten pajac
33,18 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit pleten pajac je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vaši deklici odlično prilegal.

Dirkje dekliški kombinezon
17,94 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit pajac z vzorci je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vaši deklici odlično prilegal.

Ewa Klucze otroški letni pajac True love
27,24 €

Simpatičen pajac v neklasični zasnovi, s potiskom hišnega ljubljenca, bo navdušil vsakega otroka. Zaradi uporabljenega materiala je ta pajac zelo nežen in prijeten za kožo.

2be3 Otroški pajac Koala-35%
12 € 7,80 €

Odlična cena

Pajac za otroke se zapenja z zadrgo, kar olajša oblačenje pri menjavi plenic. Na levi strani ima tudi majhen žep. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 Otroški pajac, z dolgimi rokavi, je opremljen s simpatičnim motivom koal.

Carodel W19-2103 otroški pajac
10,90 €

Zanimivi otroški pajac W19–2103 znamke Carodel vas očara s svojim črtastim vzorcem s sliko medvedka. Pajac z dolgimi rokavi in zašitimi hlačnicami se otrokom lepo poda in je zaradi 75 % bombažnega materiala s primesjo poliestra prijeten za nošenje.

PINOKIO fantovski pajac Big Dream
10,46 €

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Eleganten pajac s celotnim potiskom vesolja bo vašemu malčku zelo všeč, poleg tega pa mu bo tudi nudil udobje skozi ves dan.