Nini otroški kombinezon
22,60 €

Zadnji kos!

Krasen in udoben otroški pajac Nini s kapuco bo prava izbira za vašega malčka. Kombinezon je enostaven za oblačenje. Bodi iz bio bombaža je naravno mehkejši, nežnejši in bolj prijazen otroški koži.

Nini ABN-1787 dekliški pajac, s samorogom
10,35 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac z dolgimi rokavi znamke Nini je izdelan iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudi veliko udobja. Pajac s potiskom samoroga ima zapenjanje na patent čez celo sprednjo stran, kar olajšuje oblačenje. Pajac krasijo nagubani rokavi in ovratnik.

Nini otroški kombinezon
9,77 €

Zadnji kos!

Končno boste lahko vašemu otroku ponudili nekaj novega, drugačnega, a hkrati tudi čudovitega. Udobno oblačilo je izdelano iz organskega bombaža in je primerno za vašega otroka, za vse priložnosti.

Nini otroški pajac
18,83 €

Zadnji kos!

Odličen pajac s kapuco in dolgimi rokavi je narejen za hladne dni,ko je zunaj neprijazno vreme. Zahvaljujoč kakovostnem materialu bo otroku ves dan udobno in toplo.

Nini dekliški kombinezon
9,96 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac, v katerem se vaša mala deklica ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Bodi ima okrogel vratni izrez in zapenjanje na majhne gumbke po celi dolžini in dolge rokave.

Nini dekliški kombinezon
7,51 €

Zadnji kos!

Čudovit kombinezon z motivom otroških slončkov in s pikami za izredne dni vašega majhnega dekleta.

Nini dekliški kombinezon
9,40 € 7,76 €

Zadnji kos!

Poletni kombinezoni za vse male princeske. Lepa barva in prijeten material sta odlična kombinacija za vašega otroka.

Nini otroški kombinezon
9,40 €

Zadnji kos!

Poletni kombinezon za vse manjše mornarje. Lepa barva in prijeten material sta odlična kombinacija za vašega otroka.

Nini otroški pajac
10,50 €

Otroški pajac z dolgimi rokavi, od znamke NINI, je izdelan iz organskega bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktični pajac za celotno otroško udobje z originalnim tiskom ima barvne patente. Zahvaljujoč celovitemu odprtju, boste otroka oblekli v trenutku.

Nini dekliški pajac
9,20 €

Dekliški pajac blagovne znamke NINI je izdelan iz 100% bombaža. Polni pajac s prikupnim motivom za neproblematično oblačenje je primeren za igranje, spanje in voziček ter otroku zagotavlja maksimalno udobje. Rokavi so ojačani s širokimi šivi.

Nini ABN-1705 fantovski pajac s kapuco
23,04 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Zapenjanje na gumbke po sredi za lažji pristop. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Nini ABN-1705 fantovski pajac navdušuje s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini dekliški kombinezon
22,60 €

Simpatični kombinezon NINI s pikčastim dizajnom in našitkom žirafe je prava izbira za vašo mlado damo. Kombinezon je enostaven za oblačenje.

Nini fantovski pajac
21,90 €

Nini fantovski pajac modernega videza je odličen za vse male raziskovalce. Obleče in sleče se hitro ter enostavno, kar omogoča zadrga po celotni dolžini. Zadrga ima zaščito, ki preprečuje praskanje brade Izdelan je iz kakovostnega bombaža, ki je otroški koži prijazen.

Nini fantovski pajac s kapuco
22,60 €

Udobna in lepa minimalistična jakna za vašega majhnega otroka, se bo primerno prilegal na oblečen bodi.

Nini fantovski pajac
10 €

Enobarven fantovski pajac z dolgimi rokavi znamke Nini je izdelan iz organskega bombaža, ki bo vašemu otroku prinesel veliko mero udobja. Pajac v polni dolžini je primeren za spanje, igranje in za v voziček, saj bo ta močno olajšal oblačenje in preoblačenje dojenčka.

Nini fantovski pajac
22,70 €

Fantovski topel kombinezon s kapuco v nordijskem slogu blagovne znamke NINI, je izdelan iz organskega bombaža in poliestra. Celotni kombinezoni s krznom za nemoteno oblačenje so primerni za igranje tudi v vozičku in otroku zagotavljajo maksimalno udobje. Rokavi so ojačani s širokimi šivi.

Nini dekliški kombinezon
21,47 €

Si lahko predstavljate kaj bolj ljubkega, kot otroka v pajacu? V tem pajacu od znamke Nini ne bo zgolj videti odlično ampak se bo tudi počutil tako. Organski bombaž je zelo udoben in zračen, popoln kroj je samo še češnja na torti.

Nini otroški pajac
16,70 €

Čudovit pajac iz prijetnega materiala, ki bo vašemu malčku pristajal in poskrbel za njegovo udobje. Pajac ima krasen motiv dinozavrov.

Nini dekliški bodi
16,40 €

Čudovit otroški pajac se bo vaši mali odlično prilegal, predvsem pa se bo v njem počutila odlično, kar je še pomembneje.

Nini dekliški kombinezon
22,65 €

Dekliški pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Bodi ima okrogel vratni izrez in zapenjanje na majhne gumbke po celi dolžini in dolge rokave.

Nini dekliški pajac
25,30 €

Čudovit otroški pajac se bo vaši mali odlično prilegal, predvsem pa se bo v njem počutila odlično, kar je še pomembneje.

Nini dekliški pajac
15,30 €

Dekliški pajac, od znamke Nini, bo navdušil male deklice že ob prvem nošenju. Topli pajac s kapuco in praktično pritrditvijo na čepke navdušuje s svojo barvno zasnovo z rožnatimi in rumenimi pikami.

Nini dekliški pajac
10,50 €

Dekliški pajac z dolgimi rokavi, od znamke NINI, je izdelan iz bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktični pajac za celotno otroško udobje z originalnim tiskom ima barvne patente. Zahvaljujoč celovitemu odprtju, boste otroka oblekli v trenutku.

Nini dekliški pajac s kapuco
18,83 €

Brezhiben dekliški pajac s kapuco, se prilega v hladnih dneh ali po kopanju. Lepa barva in prijeten material sta odlična kombinacija za vašega otroka.

Nini otroški pajac
24,10 €

Čudovit otroški pajac s kapuco se bo vašemu malčku odlično prilegal, predvsem pa se bo malček v njem počutil odlično, kar je še pomembneje.