Nini dekliška obleka iz organskega bombaža ABN-2443, 74, roza

Nini dekliška obleka iz organskega bombaža ABN-2443

14,95 €
Novo

Dekliška obleka iz blagovne znamke Nini je iz udobnega organskega bombaža. Obleka navduši s čudovitim cvetličnim dizajnom. Za lažje oblačenje imajo na na ramenih zapenjanje na čepke.

Dostava Mimovrste
Nini dekliška obleka iz organskega bombaža ABN-2535, 74, vijolična

Nini dekliška obleka iz organskega bombaža ABN-2535

14,95 €
Novo

Udobna dekliška obleka, od blagovne znamke Nini, je odlična izbira za hladnejše dni. Obleka je narejena iz organskega bombaža, ki je nežen do otroške kože in primeren za alergike. Pritrditev na patent – enostavno oblačenje

Dostava Mimovrste
Blue Seven dekliška obleka, roza, 68

Blue Seven dekliška obleka

21,99 €

Barvita dekliška obleka z dolgimi rokavi, je idealna izbira za hladne dni. Prijeten bombažni material doda občutek udobja med nošenjem. Vesela črtasta oblika bo prav gotovo všeč vaši majhni junakinji. Obleka je primerna za vsak dan.

Dostava Mimovrste
Hatley dekliška obleka, roza, 69–74

Hatley dekliška obleka

40,90 €
39,30 €

Čudovita dekliška obleka znamke Hatley za vse male princeske. V tej mavričasti obleki se bo vaša deklica počutila kot prava vila, ki očara vsakogar. Obleka je izdelana iz prijetnega in lahkega materiala, ki je idealen za vroče poletne dni.

Dostava Mimovrste
Jacky Classic Girls dekliška obleka, 68, roza

Jacky Classic Girls dekliška obleka

25,19 €
24,30 €

Čudovita dekliška obleka Classic Girls, od znamke Jacky, je odlična izbira za kateri koli družabni dogodek. Obleka je narejena iz udobnega materiala z bombažnimi oblogami, da se bo vaša deklica počutila prijetno. Vsako deklico spremeni v simpatično princeso.

Dostava Mimovrste