• Barva
    bela
    ×
Dirkje Sun, Sea, Sand VD0201 dekliška majica, 92, bela

Dirkje Sun, Sea, Sand VD0201 dekliška majica

13 Kč
Zadnji kos!

Dekliška majica, znamke DIRKJE, z barvnim potiskom bo ustrezala vsaki punčki. Kakovostni material in udobno prileganje zagotavljata udobje med nošenjem. Majica s kratkimi rokavi in ​​okroglim izrezom ima zadrgo na rami in vam bo omogočila lažje oblačenje.

Dostava Mimovrste
-50%
Nini dekliška majica, 62, bela
2x

Nini dekliška majica

8 Kč
4 Kč
Zadnji kos!

Sloni prinašajo srečo. Blagovna znamka NINI primerno poskrbi za udobje in stil vašega dekleta.

Dostava Mimovrste
-44%
Nini fantovska majica, 68, bela

Nini fantovska majica

8 Kč
4 Kč
Zadnji kos!

Udobna in dodelana minimalistična majica za vse dojenčke, ki imajo radi udobje in stil. Brezhiben kos, ki je izdelan iz organskega bombaža, je zelo udoben in prijeten za telo.

Dostava Mimovrste
Dirkje fantovska majica s črtami - Žirafa VD0218, 56, bela

Dirkje fantovska majica s črtami - Žirafa VD0218

14 Kč
Novo

Fantovska majica, od znamke DIRKJE, s črtastim vzorcem in živalskim potiskom bo razveselila vsakega malčka. Udoben kroj in bombažni material zagotavljata udobje med nošenjem. Majico s kratkimi rokavi dopolnjujejo zadrge na rami, ki vam bodo omogočile lažje oblačenje.

Dostava Mimovrste
Boboli fantovska majica 312073, 68, bela

Boboli fantovska majica 312073

14 Kč

Fantovska majica v poletnem stilu, znamke Boboli. Majica je zelo udobna in prijetna za nošenje in je narejena iz 100% bombaža.

Dostava Mimovrste
Blue Seven dekliška majica, bela, 68
1x

Blue Seven dekliška majica

11 Kč

Dekliška majica z dolgimi rokavi Blue Seven je idealna izbira za hladne dni. Majica je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala, ki bo vašim malčkom dala občutek udobja med nošenjem. Bela majica s cvetličnim vzorcem bo zagotovo ustrezala vašim dekletom.

Dostava Mimovrste
Blue Seven 901095 X dekliška majica, 68, bela

Blue Seven 901095 X dekliška majica

10 Kč

Odlična dekliška majica, znamke Blue Seven, s potiskom bo všeč številnim ljubiteljem papig. Prijeten material in kroj nudita občutek udobja, ne glede na to, ali je vaša deklica doma, zunaj ali v šoli. Enobarven dizajn s potiskom se prilega h kavbojkam, kratkim hlačam in krilu.

Dostava Mimovrste
Blue Seven 901098 X dekliška majica, 68, bela

Blue Seven 901098 X dekliška majica

11 Kč

Odlična dekliška majica, znamke Blue Seven, s potiskom bo všeč številnim ljubiteljem cvetja. Prijeten material in kroj nudita občutek udobja, ne glede na to, ali je vaša deklica doma, zunaj ali v šoli. Enobarven dizajn s potiskom se prilega h kavbojkam, kratkim hlačam in krilu.

Dostava Mimovrste
Blue Seven 907010 X dekliška majica, 68, bela

Blue Seven 907010 X dekliška majica

13 Kč

Odlična dekliška majica, znamke Blue Seven, s potiskom bo všeč številnim ljubiteljem cvetja. Prijeten material in kroj nudita občutek udobja, ne glede na to, ali je vaša deklica doma, zunaj ali v šoli. Črtasta oblika s potiskom je primerna za kavbojke, kratke hlače in krila.

Dostava Mimovrste
Blue Seven dekliška majica, 62, bela

Blue Seven dekliška majica

11 Kč

Nežna dekliška majica s potiskom in volančki na ramenih bo odlično pristajala vaši princeski. Vaši gospodični omogoča največ udobja pri celodnevnem nošenju.

Dostava Mimovrste