PINOKIO dekliške kratke hlače Love & Love
9,02 €

Zadnji kos!

Dodelane poletne kratke hlače iz kolekcije Love & Love, so izdelane iz 100 % bombaža – v njih bo vaše dekle prav gotovo videti še bolj čudovito. Idealna izbira za vroče pomladne in poletne dni.

PINOKIO Sun&FUN kratke hlače
8,90 €

Zadnji kos!

Fantovske kratke hlače imajo igrivi poletni potisk. Hlače imajo v pasu elastiko, zaradi katere se odlično prilagajajo telesu. PINOKIO kratke hlače Sun&FUN so izdelane iz bombaža in so prijetne za vsakodnevno nošenje.

North Pole fantovske kratke hlače
11,28 €

Fantovske kratke hlače v oranžni zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Poleg tega lahko kratke hlače praktično potegnete navzdol v pasu.

PINOKIO otroške kratke hlače Summer Nice Day
9,90 € 7,09 €

Otroške kratke hlače imajo širok elastični pas. Izdelane so iz udobnega 100 % bombaža in jih lahko nosite vsak dan. Kratke hlače PINOKIO Summer Nice Day imajo našitek s sončnimi žarki in okrasne gumbe.

PINOKIO otroške kratke hlače Summer Nice Day
16,90 €

Otroške kratke hlače imajo širok elastičen pas z vrvico. Ima tudi praktične žepe PINOKIO otroške kratke hlače Summer Nice Day so primerne za vsakodnevno nošenje.

PINOKIO Sun&FUN kratke hlače
9,90 €

Fantovske kratke hlače imajo razigran potisk poletnih barv. Hlače imajo v pasu elastiko, zaradi katere se odlično prilagajajo telesu. PINOKIO kratke hlače Sun&FUN so izdelane iz bombaža in so prijetne za vsakodnevno nošenje.

PINOKIO Sun&FUN otroške hlačke
9 €

Otroške kratke hlačke imajo elastiko v pasu in okoli hlačnic. PINOKIO kratke hlače Sun&FUN so izdelane iz 100% bombaža in so prijetne za vsakodnevno nošenje.

Nini fantovske kratke hlače iz organskega bombaža
7,90 €

Novo

Čudovite fantovske kratke hlače znamke Nini je odličen kos za poletne dni. Prijeten bombažni material daje večji občutek udobja med nošenjem. Mornarski motiv bo vaše pobaline spremenil v prave frajerje.

PINOKIO fantovske hlače Ocean´s Dream
7,51 €

Udobne poletne hlače iz kolekcije Ocean´s Dream iz 100 % bombaža, so odlična izbira za tople poletne dni. Kratke hlače so oblikovane v enobarvni barvi, udobno prilegajo in imajo praktično vrvico v pasu.