North Pole fantovske kratke hlače
11,28 €

Fantovske kratke hlače v oranžni zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Poleg tega lahko kratke hlače praktično potegnete navzdol v pasu.


PINOKIO dekliške kratke hlače Love & Love
9,02 €

Novo

Dodelane poletne kratke hlače iz kolekcije Love & Love, so izdelane iz 100 % bombaža – v njih bo vaše dekle prav gotovo videti še bolj čudovito. Idealna izbira za vroče pomladne in poletne dni.


PINOKIO fantovske hlače Ocean´s Dream
7,51 €

Novo

Udobne poletne hlače iz kolekcije Ocean´s Dream iz 100 % bombaža, so odlična izbira za tople poletne dni. Kratke hlače so oblikovane v enobarvni barvi, udobno prilegajo in imajo praktično vrvico v pasu.


s.Oliver fantovske kratke hlače
14,99 €

Udobne poletne hlače modro-bele barve s kontrastno vrvico za popolne poletne počitnice. Hlače so izdelane iz mehkega, raztegljivega bombažnega dresa.


s.Oliver otroške hlače
27,99 €

Moderne hlače z zgornjim delom, naramnicami in praktičnim žepom. Kratke hlače so narejene iz e-stretch jeansa in so odlična izbira za športno obleko ali praznično priložnost.


s.Oliver otroške kratke hlače
19,99 €

Udobne otroške kratke hlače so odlična izbira za vroče poletne dni. Kratke hlače so narejene iz udobnega, raztegljivega materiala in imajo priročen, elastičen pas, ki nikakor ne tišči.