Dirkje dekliška 2-delna trenirka-32%
29,25 € 19,64 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet majice in hlač trenirke bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

2be3 Ovca dekliška pižama-42%
15,50 € 8,98 €

Odlična cena

Dekliška pižama ima jopico na zadrgo in kapuco. Komplet vključuje spodnji del pižame v dizajnu trenirke. Idealen kos oblačila za dojenčke. Ovca dekliška pižama ima značilen tisk na sprednji strani.

PINOKIO fantovska pižama Funny Dog
14,73 €

Fantovska pižama z dolgimi rokavi v beli barvi iz kolekcije Funny Dog. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Zapenjanje na ramenih, z dvema patentoma.

Dirkje dekliški komplet-32%
29,25 € 19,64 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje fantovski poletni komplet-32%
29,27 € 19,64 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega, bombažnega materiala.

Disney by Arnetta 46942 Minnie Mouse dekliški komplet trenirke
15,30 €

Dekliški komplet trenirke Disney by Arnetta, okrašena z motivom Minnie Mouse. Majica z okroglim izrezom ima dolge rokave z nabranimi manšetami, elastičen spodnji rob in potisk na sprednji strani. Hlače imajo udobno elastiko v pasu, elastičen spodnji rob hlačnic in natisnjen logotip v zgornjem delu. Komplet je narejen je iz mehkega materiala (100 % bombaž) in nabranega dela (bombaž in poliester).

Disney by Arnetta 46956 Minnie Mouse dekliški komplet trenirke
14,20 €

Dekliški komplet trenirke Disney by Arnetta, okrašena z motivom Minnie Mouse. Majica z okroglim izrezom ima dolge rokave z nabranimi manšetami, elastičen spodnji rob in potisk na sprednji strani. Hlače imajo udobno elastiko v pasu, elastičen spodnji rob hlačnic in potisk na hlačnici. Komplet je narejen je iz mehkega materiala (100 % bombaž, hlače: 95 % bombaž, 5 % poliester).

Mix 'n Match dekliški komplet
15,30 €

Komplet za deklice ima prisrčen potisk pingvina na sprednji strani. Idealen komplet za dojenčke, ki prijetno ogrevajo. Mix 'n Match dekliški komplet bo navdušil vsako malo princesko.