Dirkje dekliški črtast komplet-32%
18,71 € 12,58 €

Zadnji kos!

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje Hello fantovski komplet-32%
17,94 € 12,03 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet Hello Little Boy bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega, bombažnega materiala.

Dirkje komplet dekliških oblek, 2 kosa-32%
17,93 € 12,03 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet majice in hlač trenirke bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Blue Seven dekliška tunika in pajkice-34%
24,99 € 16,25 €

Odlična cena

Odlična dolga tunika, okrašena z loki in sivima mašnjama, ki jih bo vaše dekle prav gotovo vzljubila. Popolna izbira za hladnejše jesenske dni. Tuniko lahko nosite samostojno, kot obleko.

PINOKIO fantovska pižama Funny Dog
14,73 €

Fantovska pižama z dolgimi rokavi v beli barvi iz kolekcije Funny Dog. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Zapenjanje na ramenih, z dvema patentoma.

2be3 Ovca dekliška pižama-42%
15,50 € 8,98 €

Odlična cena

Dekliška pižama ima jopico na zadrgo in kapuco. Komplet vključuje spodnji del pižame v dizajnu trenirke. Idealen kos oblačila za dojenčke. Ovca dekliška pižama ima značilen tisk na sprednji strani.

Blue Seven dekliška tunika in pajkice-34%
24,99 € 16,25 €

Odlična cena

Odlična dolga tunika, okrašena z loki in dvema sivima mašnjama, ki jih bo vaše dekle prav gotovo vzljubilo. Popolna izbira za hladnejše jesenske dni. Tuniko lahko nosite samostojno, kot obleko.

Cangurino komplet za dojenčke
18,80 €

Komplet za dojenčke vsebuje hlače za natikanje z elastiko v pasu in zavezovanjem na vezalke. Zgornji del z ovratnikom ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Cangurino komplet za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom pingvina.

Cangurino komplet za dojenčke
18,80 €

Komplet za dojenčke je sestavljen iz hlač za natikanje z elastiko v pasu in zavezovanjem na vezalke. Zgornji del ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Cangurino komplet za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom medvedka.

Cangurino komplet za dojenčke
18,40 €

Komplet za dojenčke vsebuje hlače za natikanje z elastiko v pasu. Zgornji del ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Cangurino komplet za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom pošasti in kužka.

Cangurino komplet za dojenčke
27,70 €

Fantovski komplet za dojenčke znamke Cangurino. Za družinske proslave ali fotografiranje oblecite svojega pobalina v ta eleganten komplet. Zgornji del z dolgimi rokavi je okrašen z metuljčkom, naramnicami in prijubljenim risanim junakom, Miki miško. Hlače imajo zaprte hlačnice, da ne uhaja toplota.

Cangurino komplet za dojenčke
26,90 €

Dekliški komplet za dojenčke znamke Cangurino. Odenite svojo princesko za družinsko zabavo ali fotografiranje v ta prikupen komplet. Zgornji del z dolgimi rokavi je okrašen s pentljo, žepi in priljubljenima risanima junakoma, Miki in Mini Miško. Hlače se nataknejo in imajo zaprte hlačnice, da ne uhaja toplota.

Cangurino komplet za dojenčke, 3-delni
26,90 €

Tridelni komplet za dojenčke vsebuje jopo s kapuco, na kateri so oči in zobje pošasti. Ima tudi praktične žepe za manjše predmete. Hlače so za natikanje z elastiko v pasu. Zgornji del ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Cangurino komplet za dojenčke, 3-delni je izdelan iz bombaža.

Carodel dekliški komplet-42%
7,77 € 4,46 €

Odlična cena

Ni vam potrebno skrbeti, kako se bodo hlače ujemale z zgornjimi oblačili. Ta čudovit in udoben komplet bo prav gotovo všeč vam in vaši deklici.

Dirkje Dino fantovski 3-delni komplet-32%
29,27 € 19,64 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet Dino bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega, bombažnega materiala.

Dirkje fantovski poletni komplet-32%
19,11 € 12,82 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega, bombažnega materiala.

Dirkje fantovski poletni komplet-32%
18,72 € 12,58 €

Odlična cena

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet z motivom dinozavra bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Disney by Arnetta komplet dekliške trenirke Minnie-32%
17,50 € 11,79 €

Odlična cena

Otroška elegantna trenirka, s potiskom Minnie Mouse od znamke Disney by Arnetta, bo ustrezala vsaki mali princesi. Narejena je iz bombaža, zato bo vaši deklici vedno udobno. Idealno za jesen ali pomlad, za na sprehode ali otroška igrišča.

Disney by Arnetta komplet za dojenčke
17,70 €

Komplet za dojenčke vsebuje bodi z zapenjanjem v razkoraku, kar omogoča preprosto menjavo plenic. Kapa je opremljena s prikupnimi ušeski in napisom. V kompletu so še hlače za natikanje z elastiko v pasu in motivom Miki Miške. Disney by Arnetta komplet za dojenčke je izdelan iz prijetnega 100 % bombaža.

Mix 'n Match dekliški komplet
15,30 €

Komplet za deklice ima prisrčen potisk pingvina na sprednji strani. Idealen komplet za dojenčke, ki prijetno ogrevajo. Mix 'n Match dekliški komplet bo navdušil vsako malo princesko.

Mix 'n Match fantovski komplet za dojenčke
15,30 €

Komplet za dojenčke vsebuje hlače za natikanje z elastiko v pasu. Zgornji del ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Mix 'n Match komplet za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom severnega medveda in ribic.

Mix 'n Match komplet trenirke za dojenčke
18,80 €

Komplet trenirke za dojenčke vsebuje jopo s kapuco, ki ima motiv pingvina. Zapenja se s pomočjo klasične zadrge. Hlače imajo elastiko v pasu, na kolenih pa potisk pingvina. Mix 'n Match komplet trenirke za dojenčke je okrašen s šaljivim napisom.

Mix 'n Match komplet za dojenčke
15,30 €

Komplet za dojenčke vsebuje hlače za natikanje z elastiko v pasu. Zgornji del ima zapenjanje na gumbe, ki so na hrbtu. Mix 'n Match komplet za dojenčke z dolgimi rokavi je opremljen s prikupnim potiskom pingvina in njegovimi nogicami.

Mix 'n Match komplet za dojenčke
18,80 €

Komplet za dojenčke sestavlja spodnji del z elastiko v pasu in zgornjim delom z ovratnikom in dolgimi rokavi. Ima prikupen potisk. Mix 'n Match komplet za dojenčke prijetno pogreje v zimskem času.