Just Too Cute fantovski komplet, 3 kosi
17,94 €

Dovolj je bilo mučnega izbiranja oblekic. Ta komplet je med seboj usklajen, povrh vsega pa je izdelan iz prijetnega bombažnega materiala in tako otroku nudi udobje skozi cel dan.

Just Too Cute fantovski komplet Puppy
17,94 €

Udoben fantovski komplet izdelan iz bombažnega materiala je zračen, ima dodelan vzorec ter se zlahka kombinira z drugimi kosi iz omare vašega malčka.

Just Too Cute dekliški komplet Panda
26,70 €

Dekliški komplet, od znamke Just Too Cute, vsebuje jopico, majico in hlače. Na sprednji strani je simpatičen motiv pande. Hlače in jopa so narejene iz 60 % bombaža in 40 % poliestra. Majica z dolgimi rokavi pa iz 100% bombaža. Jopa se pohvali tudi s kapuco, ki ščiti v vetrovnem vremenu.

Just Too Cute sonce in zajček, dekliški darilni komplet
20,10 €

Dekliški darilni komplet znamke Just Too Cute vsebuje bodi, kapo in pajaca. Motiv s soncem in zajčkom na sprednjem delu. Sestava iz 100 % bombaža. Topla kapa, v kateri se bo vaš otrok počutil toplo in varno. Pajac z zapenjanjem po spodnjem delu hlačnic.

Just Too Cute Little Princess dekliški darilni komplet
20,10 €

Dekliški darilni komplet znamke Just Too Cute vsebuje bodi, kapo in pajaca. Motiv s princeskino krono na sprednjem delu. Sestava iz 100 % bombaža. Topla kapa, v kateri se bo vaš otrok počutil toplo in varno. Pajac z zapenjanjem po spodnjem delu hlačnic.

Just Too Cute fantovski darilni komplet
18,90 €

Fantovski darilni komplet znamke Just Too Cute vsebuje bodi, kapo, slinček, rokavice in pajaca. Motiv z opico na sprednjem delu. Sestava iz 100 % bombaža. Topla kapa, v kateri se bo vaš otrok počutil toplo in varno. Pajac z zapenjanjem po spodnjem delu hlačnic.

Just Too Cute fantovski komplet, 3 kosi
23,41 €

Najboljša oblačila za vašega fanta, ki so primerna za vsakodnevno nošenje. Dodelan materiali, udoben kroj in lep barvni dizajn bodo primerna izbira za vse vesele dojenčke.

Just Too Cute Little Prince fantovski darilni komplet
20,10 €

Fantovski darilni komplet znamke Just Too Cute vsebuje bodi, kapo in pajaca. Motiv s krono princa na sprednjem delu. Sestava iz 100 % bombaža. Topla kapa, v kateri se bo vaš otrok počutil toplo in varno. Pajac z zapenjanjem po spodnjem delu hlačnic.