Disney fantovski komplet Pack Regalo Mickey Mouse Daily Use
17,50 €

Fantovski komplet Mickey Mouse, od znamke Disney, je namenjen najmanjšim fantom. Komplet je sestavljen iz bodija, kape, nogavic, rokavic in slinčka. Vsi deli so zasnovani v stilu miška Mickey-a. Izdelan je iz udobnega barvnega materiala.

Disney fantovski komplet Pack Regalo Mickey Mouse Daily Use
17,50 €

Fantovski komplet Mickey Mouse, od znamke Disney, je namenjen najmanjšim fantom. Komplet je sestavljen iz bodija, kape, nogavic in slinčka. Vsi deli so zasnovani v stilu miška Mickey-a. Izdelan je iz udobnega barvnega materiala.

Disney dekliški komplet Pack Regalo Minnie Daily Use
17,50 €

Dekliški komplet Minnie, od znamke Disney, je namenjen najmanjšim deklicam. Komplet je sestavljen iz bodija, kape, nogavic in slinčka. Vsi deli so zasnovani v stilu miške Minnie. Izdelan je iz udobnega barvnega materiala.

Disney dekliški komplet Pack Regalo Minnie Daily Use
17,50 €

Dekliški komplet Minnie, od znamke Disney, je namenjen najmanjšim deklicam. Komplet je sestavljen iz bodija, kape, nogavic, rokavic in slinčka. Vsi deli so zasnovani v stilu miške Minnie. Izdelan je iz udobnega barvnega materiala.

Disney dekliški komplet trenirke Minnie
17,13 €

Trenirka je pozorno dodelana. Na trenirki najdete simpatičen motiv Minnie – izdelana je iz kakovostnega materiala ter ima dodelan rez.