Carodel fantovska trenirka z motivom dinozavra-43%
8,26 € 4,65 €

Zadnji kos!

Odlična fantovska trenirka z dinozavrom je izdelana iz bombažnega materiala, ki je zelo prijeten na dotik. Zaradi udobnega kroja je primerna za vsakodnevno nošenje.

PINOKIO fantovske hlače Bear
6,76 €

Zadnji kos!

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz kakovostnega bombaža s primesmi elastana, zato bodo vašemu fantu zelo všeč.

Carodel deške hlače
11,68 €

Zadnji kos!

Ne le lepe, ampak še posebej udobne trenirka, v katere se lahko zaljubi vaš mali princ.

PINOKIO otroške hlače Happy Llama
7,73 €

Otroške hlače v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bodo ustrezale vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.

Lamama fantovske hlače-26%
19,58 € 14,31 €

Odlična cena

Udobna trenirka v temno zeleni barvi z dodelanimi udobnimi robovi, zagotavljajo maksimalno udobje vašemu otroku. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100.

Carodel dekliške kavbojke-42%
10,87 € 6,27 €

Odlična cena

Kavbojke se odlično podajo k vsakemu modnemu videzu, poleg tega pa se bo vaša deklica v njih udobno počutila.

Blue Seven deške hlače-34%
11,99 € 7,85 €

Odlična cena

Odlična in udobna fantovska trenirka s tiskom na hrbtu bo prišla zelo prav ob vsaki pustolovščini.

Blue Seven fantovske kavbojke-34%
24,99 € 16,25 €

Odlična cena

Kavbojke z elastičnim širokim pasom so primerne za otroke in jih je mogoče kombinirati s katero koli obleko.

Garnamama dekliška trenerka-43%
10,91 € 6,15 €

Odlična cena

Udobna dekliška trenerka v modri barvi bo prišla več kot prav tako doma,kot v vrtcu, pa tudi na igrišču ob športnih aktivnostih. Izdelana je iz udobnega bombažnega materiala.

Nini dekliška trenirka
11,30 €

Čudovita otroška trenirka se bo vaši mali odlično prilegala, predvsem pa se bo deklica v njej počutila odlično, kar omogoča udobna visoka elastika v pasu.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
8,81 €

Udobne dekliške hlače, v modri barvi, bodo ustrezale vsaki deklici. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.

Atticat dekliške hlače Denim
18,47 €

Dekliške hlače AttiCat Denim so odlična kombinacija razkošja in udobja. Te hlače so bile ustvarjene v sodelovanju z ilustratorjem Disney Studio – Herve Chiquetem.

Blue Seven dekliške kavbojke-26%
24,99 € 18,34 €

Odlična cena

Kavbojke z elastičnim širokim pasom so primerne za otroke in jih je mogoče kombinirati s katero koli obleko.

Carodel dekliške hlače-42%
7,75 € 4,46 €

Odlična cena

Udobne in prijetne kratke hlače, ki si jih bo vaša princeska želela nositi.

Gelati fantovske hlače z motivom avtomobilov
21,12 € 19,19 €

Čudovite jeans hlače v modri barvi bodo ustrezale vsakemu fantu in bodo zagotovile udobje skozi ves dan. Izdelane so iz prijetnega, lahkega in prilagodljivega materiala.

Nini fantovske hlače
9,20 €

Nini fantovske hlače s stopalkami so narejene iz organskega bombaža, ki je primeren za otroško kožo. Praktične hlače za brezhibno oblačenje v preprostem dizajnu, imajo na pasu široko zasnovo, ki ne bo prekomerno pritiskala na dojenčkov trebuh.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
12,65 €

Udobne dekliške hlače, v modri barvi, bodo ustrezale vsaki deklici. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.

Primigi fantovske kavbojke-21%
25,30 € 19,76 €

Odlična cena

Dodelane prešite in udobne hlače za vašo deklico. Preprosto oblačenje s pomočjo zadrge in dva žepa za dragocenosti bodo prav gotovo prišli prav vsakemu dekletu.

PINOKIO fantovske hlače Ocean's Dream
7,51 €

Hlače za vse majhne junake. Hlače iz kolekcije Ocean´s Dream bodo odlična izbira za športno nošnjo. Hlače so izdelane iz 100 % bombaža in so izjemno udobne zaradi širokega, fleksibilnega pasu.

Blue Seven deške hlače
10,07 € 9,68 €

Odlična trenirka, ki bo vašemu fantu zelo všeč. Trenirka je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala in ima zelo udoben kroj.

Carodel otroške hlače w19-7056
12,90 €

Otroške hlače, od znamke, Carodel z barvnim motivom na eni od nog. Snemljiv pas za boljšo držo. Dvojni žepi za podrobnosti. Sestava materiala iz 70 % bombaža in 27 % poliestra in 3% elastana. Dodatno ojačan predel na kolenih za nemoteno plazenje.