Nini otroške hlače
7,51 €

Zadnji kos!

Ljubke otroške hlače NINI so odlična izbira za vaše otroke. Visok in elastičen pas zagotavljata maksimalno udobje pri nošenju. Hlače iz bio bombaža so naravno mehkejše, nežnejše in bolj prijazne otroški koži.

Nini dekliške hlače s stopalkami
7,70 €

Dekliške hlače s tesnim prijetnim prileganjem. Sestava materiala 92 % organski bombaž in 8 % poliesterom. Prilagodljiv del na pasu za popolno prileganje tudi v primeru nenehnega teka naokoli. Različica za prihajajočo pomlad in poletje.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Pas ima primerno širok elastičen rob v enobarvni zasnovi, otroka ne bo potisnil v trebuh. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo.

Nini ABN-1699 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1699 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Jacky otroške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in lepih hlačah bo vaš mali junak na novo osvajal svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

PINOKIO fantovske hlače Big Dream
6,03 €

Fantovske hlače v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Nini fantovske hlače
7,80 €

Čudovite otroške hlače z zaprtimi hlačnicami se bodo vašemu malčku odlično prilegale, predvsem pa se bo malček v njih počutil odlično, kar omogoča udobna visoka elastika v pasu.

Jacky otroške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in prijetnih hlačah bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Nini ABN-1698 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1698 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini dekliške hlače
7,80 €

Čudovite dekliške hlače z zaprtimi hlačnicami se bodo vaši mali odlično prilegale, predvsem pa se bo v njih počutila odlično, kar je še pomembneje.

Nini ABN-1693 otroški bodi
7,65 €

Otroški bodi bo poskrbel, da bo vaš dojenček vedno na toplem. Sestava materiala je 100% organski bombaž in je izredno prijeten na dotik. Obrobe so iz debelejše tkanine. Nini otroški bodi ABN-1693 navdušuje s kakovostno izdelavo in veselim vzorcem.

Nini ABN-1788 dekliške hlače s srčki
7,65 €

Čudovite dekliške hlače znamke Nini so izdelane iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudijo veliko udobja. Hlače s potiskom srčkov imajo v pasu širok elastičen rob, ki otroku ne stiska trebuščka.

Nini dekliške hlače
7,90 € 5,90 €

Dekliške hlače, od znamke NINI, sp izdelane iz kakovostnega organskega bombaža, kateri je izredno udoben za nošenje in se goji brez uporabe kemičnega škropljenja. Hlače, v bež barvi, krasi barvni motiv z napisom Funny day.

Nini dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače, od znamke NINI, so izdelane iz bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktične nogavice in širok spodnji pas za udobje otroka, naredijo te hlače primerne za vsakodnevno nošenje.

Nini dekliške hlače za dojenčke
7,65 €

Dekliški pajac, v katerih se vaš mala deklice ne bo počutila le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Ponašajo se s potiskom zvezd, imajo širok, enobarven spodnji rob, ki ne bo tesen do otroškega trebuha. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo. Praktični fantovske hlače vam olajšajo oblačenje, preoblačenje ter preživljanje prijetnih trenutkov z vašim otrokom.

Nini fantovske hlače s stopalkami
7,70 €

Nini fantovske hlače s stopalkami so narejene iz organskega bombaža, ki je primeren za otroško kožo. Praktične hlače za brezhibno oblačenje v preprostem dizajnu, imajo na pasu široko zasnovo, ki ne bo prekomerno pritiskala na dojenčkov trebuh.