PINOKIO otroške hlače Wild Animals
7,72 €

Zadnji kos!

Udobne hlače s katerimi bodo vaši malčki raziskovali svet. Hlače niso zgolj lepe ampak so tudi izdelane iz udobnih materialov.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
7,65 €

Dekliške hlače v roza zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
7,65 €

Dekliške hlače v modri zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

PINOKIO Little Bird dekliške hlače
7,90 €

Dekliške hlače Little Bird, od znamke Pinokio, bodo ustrezale vsaki mladi princeski. Prijeten bombažni material zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi. Ne glede a to ali ste doma ali na sprehodu, bodo te hlače odlično dopolnile outfit vaše deklice.

Nini dekliške hlače s stopalkami
7,70 €

Dekliške hlače s tesnim prijetnim prileganjem. Sestava materiala 92 % organski bombaž in 8 % poliesterom. Prilagodljiv del na pasu za popolno prileganje tudi v primeru nenehnega teka naokoli. Različica za prihajajočo pomlad in poletje.

Makoma Milk dekliške hlače
7,90 €

Dekliške hlače Makoma so izdelane iz 100% bombaža in so zelo udobne in prilagodljive vsakodnevnemu odkrivanju novih dogodivščin. Visok prožni pas brez zapenjanja omogoča enostavno oblačenje in ne omejuje gibanja.

PINOKIO dekliške hlače Nice Day
8,47 €

Črtaste dekliške hlače NICE DAY, od podjetja Pinokio, bodo navdušile vsa dekleta zahvaljujoč udobnemu bombažnemu materialu, ki je idealen za vsakodnevno nošenje. Hlače imajo rumeno zasnovo in jih krasi vesel napis Nice Day.

BOLEY dekliški set hlač, 2 kosa
13,17 €

Udobne hlače z visokim pasom bodo ustrezale vsaki deklici. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.

Nini ABN-1788 dekliške hlače s srčki
7,65 €

Čudovite dekliške hlače znamke Nini so izdelane iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudijo veliko udobja. Hlače s potiskom srčkov imajo v pasu širok elastičen rob, ki otroku ne stiska trebuščka.

Garnamama dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače od znamke Garnamama so izdelane iz zračnega bombaža. Hlače imajo visok pas, s širokim elastičnim robom, kar omogoča udobno držanje in ne omejuje gibanja. Pas in podplat v kontrastni barvi.

Jacky dekliške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in lepih hlačah bo vaša mala junakinja na novo osvajala svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Makoma dekliške hlače Angel
7,90 €

Dekliške hlače Angel, od znamke Makoma, so udobne in prijetne za vsakodnevno nošenje doma. Roza hlače z raztegljivim pasom in simpatičnim dizajnom, bodo navdušile vsako deklico.

2be3 Ovca dekliške hlače-40%
7,80 € 4,67 €

Odlična cena

Dekliške hlače imajo 2 stranjska žepa. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 dekliške hlače Ovca so okrašene s simpatičnim okrasnim lokom.

Nini dekliške hlače
7,90 € 5,90 €

Dekliške hlače, od znamke NINI, sp izdelane iz kakovostnega organskega bombaža, kateri je izredno udoben za nošenje in se goji brez uporabe kemičnega škropljenja. Hlače, v bež barvi, krasi barvni motiv z napisom Funny day.

Makoma dekliške hlače Angel
7,90 €

Dekliške hlače Angel, od znamke Makoma, so udobne in prijetne za vsakodnevno nošenje doma. Roza hlače z raztegljivim pasom in simpatičnim dizajnom, bodo navdušile vsako deklico.

Garnamama dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače od znamke Garnamama so izdelane iz zračnega bombaža. Hlače imajo visok pas z elastično obrobo, zaradi česar so odlične in so udobne za nošenje čez dan. Površino krasijo veseli otroški motivi.

Nini dekliške hlače za dojenčke
7,65 €

Dekliški pajac, v katerih se vaš mala deklice ne bo počutila le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

G-mini dekliške hlače Medvedek
7,51 €

Udobne dekliške hlače v beli barvi z majhnimi rožnatimi pikami iz kolekcije Medvedek bodo vaši princesi zagotovili udobje in toplino skozi ves dan. Dekliške hlače so izdelane iz 100% bombaža.

Lafel dekliške hlače Kitty
7,51 €

Hlače s copatki Dodelane dekliške hlače, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Kitty ogreje noge vaših majhnih deklic in je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.