Nini otroške hlače
7,51 €

Zadnji kos!

Ljubke otroške hlače NINI so odlična izbira za vaše otroke. Visok in elastičen pas zagotavljata maksimalno udobje pri nošenju. Hlače iz bio bombaža so naravno mehkejše, nežnejše in bolj prijazne otroški koži.

Nini otroške hlače
7,65 €

Zadnji kos!

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

Nini ABN-1699 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1699 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Pas ima primerno širok elastičen rob v enobarvni zasnovi, otroka ne bo potisnil v trebuh. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo.

Jacky otroške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in lepih hlačah bo vaš mali junak na novo osvajal svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Makoma otroške hlače Milk
7,90 €

Domiselne fantovske hlače Milk, od znamke Makoma, zagotavljajo prijetno nošenje, zahvaljujoč elastičnemu pasu, ki odlično greje tudi v hladnejših dneh. Sive hlače razveseljujejo z originalnim motivom steklenice z napisom Milk.

Nini fantovske hlače s stopalkami
7,70 €

Nini fantovske hlače s stopalkami so narejene iz organskega bombaža, ki je primeren za otroško kožo. Praktične hlače za brezhibno oblačenje v preprostem dizajnu, imajo na pasu široko zasnovo, ki ne bo prekomerno pritiskala na dojenčkov trebuh.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

PINOKIO fantovske hlače Big Dream
6,03 €

Fantovske hlače v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Nini ABN-1693 otroški bodi
7,65 €

Otroški bodi bo poskrbel, da bo vaš dojenček vedno na toplem. Sestava materiala je 100% organski bombaž in je izredno prijeten na dotik. Obrobe so iz debelejše tkanine. Nini otroški bodi ABN-1693 navdušuje s kakovostno izdelavo in veselim vzorcem.

Makoma otroške hlače Milk
7,90 €

Domiselne fantovske hlače Milk, od znamke Makoma, zagotavljajo prijetno nošenje, zahvaljujoč elastičnemu pasu, ki odlično greje tudi v hladnejših dneh. Sive hlače razveseljujejo z originalnim motivom steklenice z napisom I love Milk.

Nini ABN-1698 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1698 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

WINKIKI otroške hlače
7 €

Otroške hlače iz 100% bombaža od znamke WINKIKI. Ohlapen kroj omogoča nošenje v kombinaciji s plenicami, brez da bi te omejevale gibanje. Veseli potisk bo navdušil vse dojenčke.

2be3 fantovske hlače Baby league
7,51 €

Hlače so zelo udobne in jih lahko oblečete zraven kateregakoli oblačila. Udoben kroj z visokim pasom in široko gumo zagotavlja da, ne med spanjem bodo drsele navzdol.

BOLEY fantovski set hlač, 2 kosa
13,17 €

Udobne hlače z visokim pasom bodo ustrezale vsakemu fantu. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.

Lafel fantovske hlače Bear
7,51 €

Hlače s copatki Dodelane dekliške hlače, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Bear ogreje noge vaših majhnih deklic in je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Lafel fantovske hlače Doggy dog
7,51 €

Hlače s copatki, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Doggy dog ogreje noge vašega otroka, je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Ponašajo se s potiskom zvezd, imajo širok, enobarven spodnji rob, ki ne bo tesen do otroškega trebuha. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo. Praktični fantovske hlače vam olajšajo oblačenje, preoblačenje ter preživljanje prijetnih trenutkov z vašim otrokom.