PINOKIO otroške hlače Wild Animals
7,72 €

Zadnji kos!

Udobne hlače s katerimi bodo vaši malčki raziskovali svet. Hlače niso zgolj lepe ampak so tudi izdelane iz udobnih materialov.

Nini dekliške hlače s stopalkami
7,70 €

Dekliške hlače s tesnim prijetnim prileganjem. Sestava materiala 92 % organski bombaž in 8 % poliesterom. Prilagodljiv del na pasu za popolno prileganje tudi v primeru nenehnega teka naokoli. Različica za prihajajočo pomlad in poletje.

Nini fantovske hlače
7,80 €

Čudovite otroške hlače z zaprtimi hlačnicami se bodo vašemu malčku odlično prilegale, predvsem pa se bo malček v njih počutil odlično, kar omogoča udobna visoka elastika v pasu.

2be3 Ovca dekliške hlače-40%
7,80 € 4,67 €

Odlična cena

Dekliške hlače imajo 2 stranjska žepa. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 dekliške hlače Ovca so okrašene s simpatičnim okrasnim lokom.

Lafel dekliške hlače Kitty
7,51 €

Hlače s copatki Dodelane dekliške hlače, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Kitty ogreje noge vaših majhnih deklic in je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

2be3 fantovske hlače Baby league
7,51 €

Hlače so zelo udobne in jih lahko oblečete zraven kateregakoli oblačila. Udoben kroj z visokim pasom in široko gumo zagotavlja da, ne med spanjem bodo drsele navzdol.

Lafel fantovske hlače Doggy dog
7,51 €

Hlače s copatki, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Doggy dog ogreje noge vašega otroka, je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Ponašajo se s potiskom zvezd, imajo širok, enobarven spodnji rob, ki ne bo tesen do otroškega trebuha. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo. Praktični fantovske hlače vam olajšajo oblačenje, preoblačenje ter preživljanje prijetnih trenutkov z vašim otrokom.