PINOKIO otroške hlače Happy Llama
7,71 €

Otroške hlače v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bodo ustrezale vsakemu otroku. Izdelane so iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
7,65 €

Dekliške hlače v modri zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Nini fantovske hlače s stopalkami
7,70 €

Nini fantovske hlače s stopalkami so narejene iz organskega bombaža, ki je primeren za otroško kožo. Praktične hlače za brezhibno oblačenje v preprostem dizajnu, imajo na pasu široko zasnovo, ki ne bo prekomerno pritiskala na dojenčkov trebuh.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

PINOKIO fantovske hlače Big Dream
6,03 €

Fantovske hlače v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Nini ABN-1698 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1698 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

BOLEY fantovski set hlač, 2 kosa
13,17 €

Udobne hlače z visokim pasom bodo ustrezale vsakemu fantu. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.