Dodatna oprema

Vrsta dodatne opreme: ostali dodatki

  • Vrsta dodatne opreme
    ostali dodatki
    ×
Babypoint senčnik za voziček
68x

Babypoint senčnik za voziček

8,14 €

Senčnik za voziček. Zagotavlja učinkovito zaščito pred nevarnimi UV žarki (SPF) 30+. Univerzalna uporaba za vse otroške in športne vozičke ter avtomobilske sedeže. Lahko se uporablja kot nadomestek za senčni dežnik.

Dostava Mimovrste
Petite&Mars sedež za voziček Vario, temno siv
4x

Petite&Mars Sedež za voziček Vario

93,90 €
86,86 €
Zadnji kos!

Petite&Mars športni sedež za kombiniran voziček Vario je zasnovan tako, da izpolnjuje vse varnostne zahteve, hkrati pa zagotavlja zaščito otrok, občutek varnosti in udobja. Za otroke od 6 m do 15 kg, z odstranljivim ročajem, možnostjo nastavitve in zelo velike strehe.

Dostava Mimovrste
ZOPA stopnička za otroški voziček Segboard black
3x

ZOPA stopnička za otroški voziček Segboard black

64,05 €

Stopnička za voziček ZOPA Segboard je odlična alternativa za že starejše in hodeče brate in sestre. Enostavno pritrditev na voziček bo cenil vsak starš. Z bolečimi nogami starejšega otroka se vam ni več treba spoprijeti. Samo pritrdite stopničko in voziček lahko vozi tudi starejši brat ali sestra.

Dostava Mimovrste
Petite&Mars nadstrešek + oblazinjenje Street, Steel Blue
19x

Petite&Mars nadstrešek + oblazinjenje Street

35,90 €
34,47 €

Petite&Mars Streha in tridelni komplet oblazinjenja za varnostne pasove. Izredno velik nadstrešek z zadrgo za še večje raztezanje z prezračevalno mrežo in praktičen žep za drobnarije. Paket vsebuje samo streho za otroški voziček in oblogo za pasove.

Dostava Mimovrste
ZOPA barvni komplet za voziček Evoque, Jungle
1x

ZOPA barvni komplet za voziček Evoque

118,28 €

K podvozju vozička Zopa Evoque si lahko izberete barvni komplet po vašem okusu, zaradi katerega boste v vozičku imeli vse, kar potrebujete.

Dostava Mimovrste
ZOPA komplet za voziček Fusion 2, Stars

ZOPA komplet za voziček Fusion 2

39,17 €

Set ZOPA Fusion 2 je sestavljen iz vodoodbojnega materiala in dopolnjuje vaš voziček z veliko streho za dodatno zaščito pred soncem in prevleke za varnostni pas in obroč vozička.

Dostava Mimovrste
ZOPA sedež za stopničko Segboard black

ZOPA sedež za stopničko Segboard black

19,73 €

Sedež za stopničko Segboard, od znamke ZOPA, je odličen dodatek za voziček za vašega starejšega otroka. Ob premagovanju daljše poti bo vaš starejši otrok zagotovo cenil majhen počitek, ki bo zaradi sedeža veliko bolj udoben.

Dostava Mimovrste