Najdeno: 32

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Rock varnostna kodna ključavnica TA-0005
10 €

9,50 €

Zadnji kos!

TSA ključavnica blagovne znamke Rock zagotovi varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


Rock pas s ključavnico na kodo TA-0012
8,90 €

7,80 €

Zadnji kos!

Potovalni varnostni pas blagovne znamke Rock je idealna rešitev za razlikovanje in zavarovanje vaše prtljage, saj njegovo odpiranje preprečuje kodni sistem ključavnice. Njegova dolžina je 190 cm in se uporablja za vse velikosti kovčkov.


SuitSuit potovalna torba za make-up
16,90 €

14,80 €

Beauty SuitSuit je idealna rešitev za organiziranje dekorativne kozmetike za na potovanja. Svetla notranjost je poleg glavnega prostora razdeljen na tri manjše predelke in majhni predel z zadrgo, v katerega lahko shranite manjše predmete, kot so gumijasti trakovi in ​​sponke za lase.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, S
11,90 €

9,90 €

Potovalna torba za najmanjše kose oblačil, ki jih jemljete s seboj na potovanja, s katero boste lažje organizirali vsebino vašega kovčka in ga ne boste potrebovali posebej odpirati za vsako manjšo oblačilo. Organizator lahko kombinirate z drugimi potovalnimi torbami znamke SuitSuit in tako boste enovito sledili stilu!


Rock ključavnica z zaklepanjem na varnostno kodo TA-0010
6,90 €

5,70 €

Kombinacija varnostna ključavnice je odlična zaščita za vašo prtljage med prevozom. Ta srebna ključavnica je del blagovne znamke Rock, z njo pa lahko povsem varno zaklenete vse zadrge, saj je izdelana iz aluminijeve zlitine.


SuitSuit potovalna torba za dodatno opremo
15,90 €

13,10 €

Potovalna torba z zadrgo blagovne znamke SuitSuit pomaga organizirati vse vrste majhnih reči, v vašem kovčku. Naj bo vaš polnilnik, kabel ali Powerbank na enem mestu! V majhno potovalno torbo lahko spravite polnilec, kakor tudi slušalke.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, M
15,90 €

14,80 €

S potovalno torbo SuitSuit boste lahko učinkovitejše zložili svoja oblačila, na počitnice boste lahko vzeli več majic kot običajno. Od lepo zloženih oblačil lahko iztisnite odvečen zrak skozi posebne šobe, za povečanje rabe prostora. Torba varuje obleke tudi pred mečkanjem, zato vam le-teh ne bo potrebno ponovno likati!


SuitSuit potovalna torba za kozmetiko
21,90 €

19,40 €

Prostorna toaletna torbica zasnoval blagovne znamke SuitSuit vam daje dovolj prostora za vse kozmetične pripomočke, ki bodo potovali z vami na počitnice ali na poslovno potovanje. Glavna komora je obogatena z dvema manjšima predelkoma in žepom z zadrgo za manjše predmete.


Rock varnostna ključavnica TSA kodno zaklepanje
10 €
9,60 €

Varnostno TSA kodno zaklepanje blagovne znamke Rock, je namenjeno za torbam in kovčkom z zadrgo, saj bo z njo ostala vsebina v varnem območju. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


SuitSuit komplet potovalnih torb za kovček Perfect Packing System, L
62,90 €

Komplet štirih potovalnih torb Perfect Packing je kot nalašč zasnovan za pakiranje posebej za **velike kovčke SuitSuit **, z namenom, da se zagotovi, da bo vaš kovček videti lepo in čisto, ne samo zunaj, ampak tudi znotraj! Komplet se popolnoma prilega, tako da omogoča optimalno uporabo prostora v v kovčku.


SuitSuit potovalna torba za spodnje perilo
21,90 €

19,40 €

Praktična potovalna torba bo pripomogla k organiziranosti manjših kosov perila v vašem kovčku. Prednost torbice je, da vam ne bo potrebno iskati posebnega prostora za spodnje perilo v preostalih predelkih za oblačila v kovčku, saj perilo ne bo izpostavljeno „občudovanju“ pri procesu varnostnega pregleda na letališču. Torbico lahko uporabljate tudi za druge namene kot so hramba nakita, kozmetike ali dodatne opreme.


Rock varnostno TSA kodno zaklepanje TA-0006
9,50 €

8,80 €

TSA mehanizem za kodno zaklepanje blagovne znamke Rock zagotavlja varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


Butter Kings prevleka za kovček Bonjour Melon
57,91 €

22,80 €

Prevleka za kovček z motivom melone je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček  Hello Panda
57,91 €

22,80 €

Prevleka za kovček z motivom pande je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček Pink Pineapple
57,91 €

22,80 €

Prevleka za kovček z motivom ananasa je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček Tasty Pizza
57,91 €

22,80 €

Prevleka za kovček z motivom pice je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


SuitSuit potovalna torba za kovček za kabinsko prtljago
21,90 €

19,40 €

Potovalni organizator posebej narejena za kabinsko prtljago oznake SuitSuit. Zasnovan je bil tako, da se popolnoma prilega med zaprtimi prostori na obeh notranjih straneh debla. Dva prostora zagotavljata popolno zaščito najbolj ranljivih kosov oblačil in zmanjševanje gub na oblačilih.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, L
21,90 €

19,40 €

Potovanja SuitSuit torba je idealna za večje kose oblačil, kot so puloverji in hlače. Od lepo zloženih oblačil lahko iztisnite odvečen zrak skozi posebne šobe, za povečanje rabe prostora. To vam omogoča do 3-krat več prostora. Torba varuje vaše obleke tudi pred mečkanjem.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, XL
26,90 €

24 €

Potovalna torba velikosti L je idealna za večje kose oblačil, kot so puloverji, hlače ali morda jakno. Z njeno pomočjo boste lažje organizirali prostor v vašem kovčku. Zahvaljujoč opciji iztiska zraka boste pridobili več prostora za oblačila Pakiranje se lahko uporablja tudi za umazano perilo, ki ga je mogoče ločiti od čistega


SuitSuit potovalna torba za oblačila, M
45,90 €

42,90 €

Trenutno ni na zalogi

Set treh potovalnih paketov Perfect Packing je kot nalašč zasnovan za pakiranje v srednje velike kovčke SuitSuit M, z namenom, da se zagotovi, da bo vaš kovček videti lepo in čisto, ne samo zunaj, ampak tudi znotraj! Komplet se popolnoma prilega, tako da omogoča optimalno uporabo prostora v v kovčku.


Butter Kings prevleka za kovček Critique Cat
57,91 €

23,14 €

Trenutno ni na zalogi

Prevleka za kovček z motivom mačke je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


SuitSuit prevleka za kovček Dollar
31,90 €

23,30 €

Trenutno ni na zalogi

Prevleka za kovček z motivom denarja je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.