SuitSuit potovalna torba za make-up
16,90 €

14,70 €

Zadnji kos!

Beauty SuitSuit je idealna rešitev za organiziranje dekorativne kozmetike za na potovanja. Svetla notranjost je poleg glavnega prostora razdeljen na tri manjše predelke in majhni predel z zadrgo, v katerega lahko shranite manjše predmete, kot so gumijasti trakovi in ​​sponke za lase.


Butter Kings prevleka za kovček Bulldogs Heads
57,91 €

22,60 €

Zadnji kos!

Prevleka za kovček z motivom psička je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Emos digitalna viseča tehtnica (EV020)
8,04 €

6,80 €

Zadnji kos!

Digitalna viseča tehtnica je priročna in kakovostna, primerna za tehtanje torb, poštnih paketov in različnih vrst prtljage do 50 kg.


Rock varnostna kodna ključavnica TA-0005
10 €

9,50 €

TSA ključavnica blagovne znamke Rock zagotovi varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


Rock ključavnica z zaklepanjem na varnostno kodo TA-0010
6,90 €

5,60 €

Kombinacija varnostna ključavnice je odlična zaščita za vašo prtljage med prevozom. Ta srebna ključavnica je del blagovne znamke Rock, z njo pa lahko povsem varno zaklenete vse zadrge, saj je izdelana iz aluminijeve zlitine.


Rock pas s ključavnico na kodo TA-0012
8,90 €

7,80 €

Potovalni varnostni pas blagovne znamke Rock je idealna rešitev za razlikovanje in zavarovanje vaše prtljage, saj njegovo odpiranje preprečuje kodni sistem ključavnice. Njegova dolžina je 190 cm in se uporablja za vse velikosti kovčkov.


SuitSuit potovalna torba za dodatno opremo
15,90 €

12,90 €

Potovalna torba z zadrgo blagovne znamke SuitSuit pomaga organizirati vse vrste majhnih reči, v vašem kovčku. Naj bo vaš polnilnik, kabel ali Powerbank na enem mestu! V majhno potovalno torbo lahko spravite polnilec, kakor tudi slušalke.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, M
15,90 €

14,70 €

S potovalno torbo SuitSuit boste lahko učinkovitejše zložili svoja oblačila, na počitnice boste lahko vzeli več majic kot običajno. Od lepo zloženih oblačil lahko iztisnite odvečen zrak skozi posebne šobe, za povečanje rabe prostora. Torba varuje obleke tudi pred mečkanjem, zato vam le-teh ne bo potrebno ponovno likati!


SuitSuit potovalna torba za kozmetiko
21,90 €

19,20 €

Prostorna toaletna torbica zasnoval blagovne znamke SuitSuit vam daje dovolj prostora za vse kozmetične pripomočke, ki bodo potovali z vami na počitnice ali na poslovno potovanje. Glavna komora je obogatena z dvema manjšima predelkoma in žepom z zadrgo za manjše predmete.


Rock varnostna ključavnica TSA kodno zaklepanje
10 €

9,50 €

Varnostno TSA kodno zaklepanje blagovne znamke Rock, je namenjeno za torbam in kovčkom z zadrgo, saj bo z njo ostala vsebina v varnem območju. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


SuitSuit potovalna torba za spodnje perilo
21,90 €

19,20 €

Praktična potovalna torba bo pripomogla k organiziranosti manjših kosov perila v vašem kovčku. Prednost torbice je, da vam ne bo potrebno iskati posebnega prostora za spodnje perilo v preostalih predelkih za oblačila v kovčku, saj perilo ne bo izpostavljeno „občudovanju“ pri procesu varnostnega pregleda na letališču. Torbico lahko uporabljate tudi za druge namene kot so hramba nakita, kozmetike ali dodatne opreme.


Rock varnostno TSA kodno zaklepanje TA-0006
9,50 €

8,70 €

TSA mehanizem za kodno zaklepanje blagovne znamke Rock zagotavlja varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.


Butter Kings prevleka za kovček  Hello Panda
57,91 €

22,60 €

Prevleka za kovček z motivom pande je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček Pink Pineapple
57,91 €

22,60 €

Prevleka za kovček z motivom ananasa je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček Tasty Pizza
57,91 €

22,60 €

Prevleka za kovček z motivom pice je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


Butter Kings prevleka za kovček Which Frenchie
57,91 €

22,60 €

Prevleka za kovček z motivom psička je eleganten in praktičen dodatek za vaša potovanja. Zahvaljujoč originalni obliki, boste vedeli, kje je vaš kovček in ga boste obvarovali pred praskami.


SuitSuit potovalna torba za oblačila, L
21,90 €

19,20 €

Potovanja SuitSuit torba je idealna za večje kose oblačil, kot so puloverji in hlače. Od lepo zloženih oblačil lahko iztisnite odvečen zrak skozi posebne šobe, za povečanje rabe prostora. To vam omogoča do 3-krat več prostora. Torba varuje vaše obleke tudi pred mečkanjem.