Philips odstranjevalec kamna za espresso kavne aparate CA6700/91

Ocena: 4,8 25 ocen Znamka: Philips Naša številka: 1082044

Philips odstranjevalec kamna za espresso kavne aparate CA6700/91

Redno odstranjevanje vodnega kamna iz espresso kavnega aparata je nujno, da ta deluje brez težav. Ta posebni odstranjevalec vodnega kamna za espresso kavne aparate odstranjuje vodni kamen in preprečuje rjavenje, s čimer ščiti aparat in podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Celoten opis

9.22
4.8 25

9,22 €

Naša številka: 1082044

Predstavitev

Opis artikla

Redno odstranjevanje vodnega kamna iz espresso kavnega aparata je nujno, da ta deluje brez težav. Ta posebni odstranjevalec vodnega kamna za espresso kavne aparate odstranjuje vodni kamen in preprečuje rjavenje, s čimer ščiti aparat in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Z rednim vzdrževanjem espresso kavnega aparata Saeco zagotavljate najboljši okus in aromo kave. Ekskluzivna formula odstranjevalca vodnega kamna za espresso kavne aparate Philips Saeco temeljito odstrani vodni kamen in ne poškoduje občutljivih delov v aparatu. Odstranjevalec vodnega kamna Philips Saeco temeljito očisti vse krogotoke vode v espresso kavnem aparatu.

Vodni kamen je naravna sestavina vode, ki jo uporablja aparat. Posebni odstranjevalec vodnega kamna aparat ščiti pred nabiranjem vodnega kamna, ki vpliva na delovanje in okus kave. Je zelo učinkovit, varen in enostavne uporabe. Vodni kamen odstranite, ko je treba, ali na vsakih 250 skodelic glede na trdoto vode.

Redno odstranjevanje vodnega kamna podaljšuje življenjsko dobo aparata in zagotavlja bogatejši okus.

Posebnemu odstranjevalcu vodnega kamna Saeco za espresso kavne aparate so priložena jasna navodila za uporabo, ki omogočajo hitro, enostavno in varno odstranjevanje vodnega kamna.

Količina: 1 steklenička, 250 ml


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip pripomočkov mehčalec vode