Woody Velika železniška garaža
31,23 € 26,60 €

Zadnji kos!

Ekskluzivna in lepo oblikovana železniška garaža, v katero lahko spravite do 5 vlakov. Nobena železnica ne bi bila popolna brez te lepe garaže. Garaža je tudi kraj kjer je možno opraviti manjša popravila.

Brio 33935 Akcijski tunel Smart Tech pospeševanje in pojemanje hitrosti-34%
20,92 € 13,60 €

Zadnji kos!

Zajec ali želva, znak na vsakem predoru določa, kako bo vlak preživel prehod. Zahvaljujoč pametni interaktivni tehnologiji vlaka po prehodu predora z želvo upočasni in sliši se zvok zavor. Po prečkanju predora z zajcem, vlak ravna ravno nasprotno, pospeši in se pomakne tja, kamor ga vodijo proge.

Brio World 33967 Zebra in vagon
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite zebro in njen vagon ter se odpravite v BRIO svet. Zebra ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne okrašene plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Brio World 33966 Lev in vagon
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite leva in njegov vagon ter se odpravite v BRIO svet. Lev ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne okrašene plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Brio World 33968 Nosorog v vagonu
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite nosoroga in njegov vagon ter se odpravite v BRIO svet. Nosorog ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne dodelane plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Brio World 33436 nakladač
12,13 € 9,50 €

Ta nakladač s sprednjim dvigom omogoča, da dvigneš najtežje lesene obremenitve v tvojem svetu BRIO World. Izrazita rumena barva in realna obdelava otroka pritegnejo za igro.

Hape Garaža za vlake
18,73 € 14,50 €

Po napornem dnevu potrebuje tudi vaš vlak počitek. Zapeljite ga v garažo in naslednji dan gre lahko spočit ponovno na pot. Pridobite dodatke za vlak, da ustvarite edinstven komplet, v katerem boste vsak dan uživali!