Hape stroj s propelerjem
26 € 20,10 €

Zadnji kos!

Je to letalo ali vlak? Ta zabavni motor s propelerjem združuje lasnotsi obeh tipov vozil za novo izkušnjo pri igranju. Naprava, ki jo napajata dve AAA bateriji (nista vključeni), vrti propeler. Bodite pripravljeni na veliko zabave!

Hape tovornjak s tovorom
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Ko se ta vlak premika po progi, se zobato obremenitev ves čas vrti za dinamično igralno doživetje! Prikolica s tovorom se lahko tudi sname za igranje med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Hape železniška postaja - kocke-36%
13,50 € 8,60 €

Zadnji kos!

Zgradite si svojo železniško postajo s tem zabavnim setom kock. Ropotuljice in ogledala, ki jih vključuje postaja, bodo nemudoma pritegnile otrokovo pozornost. Nadenite si čepico in prevzemite vlogo strojevodje.

Hape Vlak z živalmi
15,62 € 12,30 €

Vlak z različnimi živalmi bo navdušil vse najmlajše. Jež ima bodice, medtem ko ima veverica dolg rep, miška pa ima brčice.

Hape Vlak, baterijsko delovanje
13,77 € 10,50 €

Manjši vlak potuje naprej in nazaj ter sveti med vožnjo. Če želite spremeniti smer samo pritiskom na gumb. Pogon omogočajo 2AAA baterije (niso vključeni).

Hape Žerjav

Hape Žerjav

Ocena: 5
20,95 € 15,45 €

Obrnite gumb na žerjavu, da sprostite magnetni jermen in dvignite obremenitev. Ročica žerjava se vrti za 360 stopinj. Noše žerjava so dovolj narazen, da pod njimi poteka promet. Tovor lahko brez problema nalagate na kamion. Prav tako ga lahko raztovarjate. Breme je povsem enostavno za dviganje. Dvignete ga z magnetnim oprijemom.