Woody železnica z električnim vlakcem in viaduktom-16%
45,60 € 37,90 €

Odlična cena

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 60 delov. Komplet vsebuje tudi električen vlakec. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup.

Hape stroj s propelerjem
26 € 20,10 €

Zadnji kos!

Je to letalo ali vlak? Ta zabavni motor s propelerjem združuje lasnotsi obeh tipov vozil za novo izkušnjo pri igranju. Naprava, ki jo napajata dve AAA bateriji (nista vključeni), vrti propeler. Bodite pripravljeni na veliko zabave!

Hape solarno naponljivo vozilo za stezo
15,53 € 12 €

Zadnji kos!

Pozabi na nakup baterij! Ta pameten stroj ima svoj sončni kolektor, ki proizvaja dovolj napajalne moči s pomočjo svetlobe. Pazi, stroj sije, ko ga potiskaš po tirnicah!

Hape velika mestna železnica Grand City-38%
103,09 € 62,90 €

Odlična cena

Železniška postaja Grand City je velika – ima dvonadstropno železniško postajo z dvigalom. Preko vstopnic lahko ** vklopite projekcijo kar petih mest. Mikrofon lahko uporabite tudi za snemanje sporočila potnika, lahko pa tudi vklopite svetilo v **najvišjem nadstropju.

Hape vlak z možnostjo upravljanja, moder
31,09 € 24 €

Ta pameten modri vlak lahko upravljate z mobilnim telefonom. Lahko se premika naprej, nazaj ali se ustavi. Na voljo je brezplačna aplikacija za mobilni telefon in povezljivost prek Bluetooth-a. vključuje polnilni kabel

Brio World 33897 vagon za vleko avta
17,75 € 15,60 €

Ali ste naleteli na napačno pot? To je potrebno nemudoma popraviti! Čeprav Brio igre nudijo dolgo življenjsko dobo, malo vzdrževanja nikoli ne škodi. Pritisnite gumb na vrhu vagona in ta bo pričel utripati.

Hape Vlak, baterijsko delovanje
13,77 € 10,50 €

Manjši vlak potuje naprej in nazaj ter sveti med vožnjo. Če želite spremeniti smer samo pritiskom na gumb. Pogon omogočajo 2AAA baterije (niso vključeni).