Suunto Bluetooth Smart Sensor SS020566000

Znamka: Suunto Naša številka: 100021886154

Partnerska prodaja

Suunto Bluetooth Smart Sensor SS020566000

Pametno trenirajte s prsnim pasom Suunto Smart – ki deluje na tehnologiji Bluetooth Smart. Suunto Smart Sensor je udoben pas na prsih, ki je optimiziran za uporabo v notranjih in zunanjih aktivnostih. Celoten opis

79.9

84,60 € Vključno z DDV
79,90 €
-5%
Zadnji kos!

Naša številka: 100021886154

Predstavitev

Opis artikla

Pametno trenirajte s prsnim pasom Suunto Smart – ki deluje na tehnologiji Bluetooth Smart. Suunto Smart Sensor je udoben pas na prsih, ki je optimiziran za uporabo v notranjih in zunanjih aktivnostih. Njegova glavna prednost je pametna tehnologija Bluetooth, ki vam omogoča, da jo povežete z mobilnim telefonom ali uro Suunto Ambit3.

Tekstilni pas na prsih, ki ga je zelo udobno nositi in zagotavlja natančno merjenje srčnega utripa. Narejena je iz udobnih tekstilnih materialov, s pomočjo unikatnih zategovalnih pasov tesno prilega telesu. Ima praktičen mehanizem za zapiranje in brezšivni podaljšek, baterijsko nadomestljivo baterijo, teža le 42 g, dolžina prsnega pasu je 130 cm. 100% prenaša podatke na vaš računalnik za usposabljanje Suunto (ali na vaš mobilni telefon) brez motenj Bluetooth Smart Digital Technology.

S tem pasnim pasom lahko snemate svoj srčni utrip tudi v vodi ali med aktivnostmi, kjer ni mogoče nositi ure ali mobilnega telefona (pas shranjuje podatke in jih nato predvaja v vašo napravo).

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Za oba spola
Oblika ohišja okrogla