Polyfibre tenis struna Polyfibre Black Venom Rough - kolut

Znamka: Polyfibre Naša številka: 1114821

Polyfibre tenis struna Polyfibre Black Venom Rough - kolut

Moč, spin in občutek so zaščitni znaki odlične strune Polyfibre Black Venom Rough. Rough izvedba ima posebej strukturirano zunanjo plast, ki še bolje „zagrabi“ žogico in na ta način poveča spin potencial in prepreči dodatno premikanje strun. Igralci bodo navdušeni nad kombinacijo odlične kontrole, dobrega občutka in maksimalnega udobja. Celoten opis

112.2

112,20 € Vključno z DDV

Naša številka: 1114821

Predstavitev

Opis artikla

Moč, spin in občutek so zaščitni znaki odlične strune Polyfibre Black Venom Rough. Izdelana je na podlagi Polyifibre SMD tehnologije, ki daje struni, dolgo obstojen odboj kot tudi potrebno kontrolo. Z uporabo Olefina (polyethilena) in posebne corona plasti (silikonska plast) struna dobi posebno površino, ki je podobna pomarančni lupini. Takšna površina pa ima seveda določene prednosti: struna boljše „prime“ žogico, močno se poveča spin potencial, hkrati pa se prepreči premikanje strun.

Polyfibre Black Venom Rough struna je namenjena zelo dobrim igralcem/tekmovalcem , ki igrajo topspin udace in katerih igra zahteva veliko spina, moči, kontrole in občutka.

Tehnične podrobnosti::

  • Moč: 10/10
  • Kontrola: 9/10
  • Obstojnost: 9/10
  • Udobje: 9/10
  • Dušenje vibracij: 9/10
  • Občutek: 9/10

Barva: Črna

Dolžina: 200 m

Debelina strune: 1,25 mm


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%