Polar Verity Sense senzor optičnega merjenja srčnega utripa, siv, M-XXL

Polar Verity Sense senzor optičnega merjenja srčnega utripa, siv, M-XXL

Številka: 2884761
Odlična cena
Polar Verity Sense je merilnik za optično merjenje srčnega utripa, ki vam zagotavlja neomejeno svobodo gibanja in veliko možnosti za prikaz ter beleženje vaše vadbe. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth®, ANT+ in vgrajenemu pomnilniku lahko Polar Verity Sense povežete s svojo športno uro ali aplikacijo in si tako ogledate trenutne podatke o vadbi ali pa zabeležite svojo vadbo v notranji pomnilnik in si podatke ogledate pozneje. Celoten opis
89,99 €
Vključno z DDV
84,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 2884761

Predstavitev

Polar Verity Sense senzor optičnega merjenja srčnega utripa, siv, M-XXL


Polar Verity Sense je merilnik za optično merjenje srčnega utripa, ki vam zagotavlja neomejeno svobodo gibanja in veliko možnosti za prikaz ter beleženje vaše vadbe. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth®, ANT+ in vgrajenemu pomnilniku lahko Polar Verity Sense povežete s svojo športno uro ali aplikacijo in si tako ogledate trenutne podatke o vadbi ali pa zabeležite svojo vadbo v notranji pomnilnik in si podatke ogledate pozneje. 

 Polar Verity Sense senzor optičnega merjenja srčnega utripa, siv, M-XXL

OSREDOTOČITE SE NA POTEK IN SPREMLJAJTE NAPREDEK

Če vam svoboda pomeni največ, je Polar Verity Sense najboljša izbira za vas.Preprosto si namestite Polar Verity Sense na roko in že ste pripravljeni na izzive, ki so pred vami. Ob tem pa vam bodo na voljo vsi podatki – ko vam to najbolj ustreza.

POVEŽITE SE IN SPREMLJAJTE TRENUTNE PODATKE O SVOJI VADBI

Ko Polar Verity Sense povežete s svojim telefonom ali uro za spremljanje vadbe, imate v vsakem trenutku omogočen vpogled v vadbo, prav tako pa lahko po potrebi prilagodite intenzivnost.

BELEŽITE SVOJO VADBO Z NOTRANJIM POMNILNIKOM

Notranji pomnilnik v Polar Verity Sense shrani vašo vadbo, ko si želite kar največ svobode in prisluhniti svojemu telesu.

UPORABA SAMOSTOJNO ALI S TELEFONOM

… ali pa s športno uro, opremo za vadbo, sobnim kolesom ali v fitnesu. Z dvema hkratnima povezavama Bluetooth in prenosom ANT+ so možnosti uporabe res neskončne.

SPREMLJAJTE VSE PODATKE TUDI V BAZENU

V načinu plavanja Polar Verity Sense beleži vaš srčni utrip, tempo in preplavano razdaljo v bazenu. Udobno se prilega vašima sencema zahvaljujoč inovativni sponki na traku plavalnih očal, ki je bila zasnovana za uporabo z večino plavalnih očal na tržišču.

UPORABA NA ROKI OZIROMA NA SENCIH – ALI PA NA DRUGIH DELIH TELESA, KO SE UKVARJATE S SVOJIM IZBRANIM ŠPORTOM

Med plavanjem lahko svoj srčni utrip zelo priročno spremljate s senzorjem, nameščenim na zgornjem ali spodnjem delu roke ali na sencih – a to še ni vse. Vedeti pa morate, da ti načini uporabe niso edini.Enostavno in z malce domiselnosti lahko senzor odpnete s paščka ter držala in ga nosite pod oprijetimi oblačili. Poskrbeti morate le, da je senzor za optično merjenje srčnega utripa v dobrem in tesnem stiku s kožo. Tako se Polar Verity Sense 100-odstotno prilagodi vašemu izbranemu športu.

POLAR VERITY SENSE JE SKOK NA POPOLNOMA NOVO RAVEN

Baterija zdrži do 20 ur, njen doseg oddajanja je 150 m, njena kapaciteta pomnilnika pa 16 MB.

OPAZUJTE, KAKO VAŠI PODATKI OŽIVIJO

Odkrijte Polar Flow, ultimativno vadbeno platformo, ki vsem vašim podatkom vdihne življenje. Z uporabo obsežnih orodij za analizo vadbe, s samodejnim dnevnikom vadbe, s poročili o napredku idr. boste s Polar Flow dosegli vse vadbene cilje.

SINHRONIZIRAJTE SVOJE PODATKE Z DRUGIMI STORITVAMI

S Polar Flow lahko podatke vadbe samodejno sinhronizirate z drugimi aplikacijami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.


Tehnične specifikacije:

Zapestnica velikost M-XXL, pralna v pralnem stroju
Višina 9,6 mm
Premer 30 mm
Teža 26 g
Življenjska doba baterije do 20 ur treninga
Doseg oddajanja 150 m
Kapaciteta pomnilnika 16 MB (600 ur treninga)

Garancija: 2 leti