BABY born Little komplet s suknjičem, 36 cm
17,90 € 13,30 €

Zadnji kos!

Izvirni dodatek za male lutke, BABY born Little. Lutka se že veseli vrtca. Skupaj s prijatelji sedijo v krogu in igrajo igre, pojejo ali plešejo. In za to lutka potrebuje udobno obleko, s katero se lahko igra. Kombinezoni – hlače v jeans videzu in majica s sliko pasje Belle – je odlična izbira za igranje skrivalnic, gradnjo stolpov, poslušanje pravljic in petje. In ko je čas, da se igrate zunaj, si le oblecite turkizne čevlje in udobno roza jakno.

Baby Annabell Little Pletene obleke, 36 cm
17,65 € 13,80 €

Zadnji kos!

Baby Annabell Little rada nosi te pletene obleke. Okrašena je s simpatičnim motivom ovc in spiral. Imajo praktičen kroj, ki omogoča enostavno preoblačenje tudi najmanjših rok. Priložena je temno roza pletena kapa, okrašena z majhno vrtnico. In ne pozabimo na udobne sandale.

BABY born roza pajac za spanje, 36 cm
10,50 € 8 €

Zadnji kos!

Originalni komplet za punčke BABY born Little. „Lahko noč dragi BABY born! Ali bi raje sanjali o modrih oblakih ali roza nebu? "Rokavi so okrašeni z luštnimi motivom nočnega neba.

BABY born obleka

BABY born obleka

Ocena: 3,5
17,45 € 12,70 €

Udobna oblačila za punčke My Little BABY born – kavbojke z roza šivi in dodelanim krojem, dobili boste tudi majico s vzorcem prijazne psičke Belle – idealno za igranje skrivalnice ter crkljanje.

Baby Annabell Little pajac, 36 cm, roza
10,35 € 7,90 €

Kot že ime pove, pajac zagotavlja dovolj prostora za odkrivanje sveta. Ampak roza hlače so idealne tudi za počitek in spanje. Kombinezoni iz prijetne žametne tkanine so enostavni za preoblačenje, tudi najmanjše otroške roke to zmorejo. To vam daje veliko časa za igro in sprostitev. Smešno tiskanje ovac spodbuja k skoku ali vsaj k pogledu v nebo in štetju vseh barv mavrice.

Baby Annabell Little Spalni komplet, 36 cm
15,35 € 11,80 €

Baby Annabell se počuti zelo prijetno in toplo v udobni spalni vreči. Oblazinjenje je tako gosto, da se lahko zdi, da je ovca na sliki spalne vreče pustila vso svojo volno! Roza majica s sivimi luknjami ohranja lutke tople. Pritrdilni elementi za kljuke in zanke na hrbtni strani spalne vreče in na zadnji strani majice zagotavljajo, da lahko tudi najmanjše roke oblečejo ta komplet.

BABY born oblačila za igro, modra, 36 cm
13,60 € 10,60 €

Originalna oblačila za lutko BABY born Little. Punčka se ne more odločiti, katero izmed oblek bo danes oblekla. Za v šolo si obleče kombinezon s hlačami v videzu džinsa z rožnato majico. Na majico je prišito prikupno krilo, na kateri so našita ušeska, ki se skladajo s potiskom medvedjega obraza.

BABY born moder pajac za spanje, 36 cm
10,50 € 8 €

Originalni komplet za punčke BABY born Little. „Lahko noč dragi BABY born! Ali bi raje sanjali o modrih oblakih ali roza nebu? "Rokavi so okrašeni z luštnimi motivom nočnega neba.

BABY born oblačila za igro, roza, 36 cm
13,60 € 10,50 €

Originalna oblačila za lutko BABY born Little. Punčka se ne more odločiti, katero izmed oblek bo danes oblekla. Ko je BABY born doma z babico in skupaj prebirata zgodbico, si obleče udoben pajac z rožastimi hlačami, ki zakrivajo stopala in črtasto majico z zajčkom. In ko postane zaspana, lahko uporabi dudo, ki je pripeta na majico.

Baby Annabell Little oblačila, 36 cm, mint kapa
10,79 € 7,90 €

Majhen dojenček, kot je Baby Annabell Little, si mora vedno znova preobleči oblačila. Zato je ta model pripravljen v dveh čudovitih izvedbah. Vendar se ni enostavno odločiti, ali naj Baby Annabel Little najprej obleče roza obleko s turkizno črtastimi gamašami in roza kapico, ali raje turkizno obleko z rožnatimi gamaši in turkizno kapico. Obe varianti sta okrašeni z igrivimi ovčjimi odtisi.

BABY born Little zimski komplet, 36 cm
17,90 € 13 €

Originalni komplet za punčke BABY born Little. BABY born ve, da medvedi pozimi spijo. Verjamejo, da spijo v medvedovih jaslicah, da se ne prehladijo. Pametna in luštna deklica BABY born Little je v zimski obleki s spalnimi medvedki lepo topla in prijetna. Debela jakna z luštnim tiskom in roza gamaše dopolnjuje oranžne škornje za udobno hojo po snegu. BABY born Little nosi kapo z medvedjo brado in smešnimi medvedjimi ušesi.

BABY born prikupne obleke, modre, 36 cm
10,50 € 8 €

Originalna oblačila za lutko BABY born BABY born Little ima rada enostavna in udobna oblačila, še zlasti klasičen pajac. V njem se enostavno giba, nikjer je nič ne tišči ali opleta, zato ima pajac zelo rada. In kaj bo oblekla danes? Obleka je zasnovana s posebnim preprostim gumbom za pritrditev, tako da jo tudi najmanjše roke zlahka preoblečejo.

BABY born prikupne obleke, roza, 36 cm
10,50 € 8 €

Originalna oblačila za lutko BABY born BABY born Little ima rada enostavna in udobna oblačila, še zlasti klasičen pajac. V njem se enostavno giba, nikjer je nič ne tišči ali opleta, zato ima pajac zelo rada. In kaj bo oblekla danes? Obleka je zasnovana s posebnim preprostim gumbom za pritrditev, tako da jo tudi najmanjše roke zlahka preoblečejo.

Baby Annabell Little oblačila, 36 cm, roza kapa
10,40 € 7,90 €

Majhen dojenček, kot je Baby Annabell Little, si mora vedno znova preobleči oblačila. Zato je ta model pripravljen v dveh čudovitih izvedbah. Vendar se ni enostavno odločiti, ali naj Baby Annabel Little najprej obleče roza obleko s turkizno črtastimi gamašami in modro kapico, ali raje turkizno obleko z rožnatimi gamaši in turkizno kapico. Obe varianti sta okrašeni z igrivimi ovčjimi odtisi.

Baby Annabell Little pajac, 36 cm, moder
10,35 € 7,90 €

Kot že ime pove, pajac zagotavlja dovolj prostora za odkrivanje sveta. Ampak modre hlače so idealne tudi za počitek in spanje. Kombinezoni iz prijetne žametne tkanine so enostavni za preoblačenje, tudi najmanjše otroške roke to zmorejo. To vam daje veliko časa za igro in sprostitev. Smešno tiskanje ovac spodbuja k skoku ali vsaj k pogledu v nebo in štetju vseh barv mavrice.

Baby Annabell Little Oblačila za igranje, 36 cm
17,27 € 13,20 €

Baby Annabell Little bi se rada naučila narediti preval. A še vedno je majhna in zato potrebuje veliko treninga. Zgleda, kot bacek, ki teče po travniku. Saj na njeni turkizni jakni s kapuco in okrnjenimi robčki lahko najdete tudi puhasto ovco. Roza kratki rokavi so okrašeni s simpatičnim lokom z nasmejanimi ovcami ob pasu. Imajo praktičen kroj, ki omogoča enostavno preoblačenje tudi najmanjših rok.
V paket so vključene tudi roza teniske.

Baby Annabell Little Udobna oblačila, 36 cm, roza
10,35 € 7,90 €

Tako Annabell kot Aleksander se zelo rada družita s svojo materjo. In seveda potrebujete tudi lepa oblačila. Rdeča obleka za Annabell je prešita s romantičnem potiskom in ima simpatične volančke na ramenih. Ima tudi všitke v turkizni barvi, prišite z lepimi cvetovi. Priložena je tudi kapica iz iste rdeče tkanine.