BABY born Konj za BABY born-48%
58,61 € 29,90 €

Odlična cena

Konj za BABY born bo funkcionalen dodatek za krepitev umskih sposobnosti. Ko konjička z belo grivo pritisnete levo uho lepega konja, se premakne naprej. Ko mu stisnete desno uho, se bo tvoj konjiček oglasil.

Baby Annabell Snacky stol za hranjenje
42,80 € 35,50 €

Zadnji kos!

Izvirni dodatek za punčke. Baby Annabell že je kašice. Roza stol z naslonom v obliki ovce in mizico nam bo pomagal odkriti okuse Baby Annabell. Kaj bo danes Baby Annabell teknilo?

BABY born interaktivna dudka
10,35 € 8,10 €

BABY born ima izjemno rad svojo dudko. Dudka ji pomaga zaspati, izboljša njeno razpoloženje in odganja dolgčas. Ko BABY born položi dudko v usta, ta prične utripati. Glede na vaše razpoloženje lahko na dudki zamenjate sijočo rožo, srce ali zvezdico.

Lamps konj s kočijo
30,30 € 25,20 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je lep pribor za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se konj sprehaja in igra. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

BABY born Čarobna posteljica
52,90 € 44,30 €

Originalna posteljica za lutke BABY born. Lutka BABY born i Starejša sestra BABY born se počutita, kot v nebesih v tej prelepi posteljici. Lahko se zgodi da Baby born sploh ne bo želel zapustiti posteljice. Ko ga zložite v posteljico z lepo posteljnino, se začne premetavati in začne jokati. Če pa zraven lutke postavite simpatičnega medvedka Bruna se hitro umiri in zaspi, kot bi jo očarali.

Baby Annabell zdravniški skener
42,80 € 35,80 €

Originalni dodatek za punčke Baby Annabell. Kaj se dogaja v škatli z igračami? Annabell ves čas kiha, Baby Fun mora vsako sekundo na WC, Alexander ima na obrazu rdeče pikice, ovčka pa se drži za koleno. Čas je, da uporabiš zdravniški skener z zabavnimi zvočnimi efekti. Nekajkrat pojdi čez mesto, kjer pacient pravim da ga boli in na zaslonu se takoj izpiše, kaj je narobe.

BABY born Kolo s košaro
42,27 € 36,60 €

BABY born se rada vozi s kolesom. Prefinjen dizajn koles je vse mogoče, vendar ni dolgočasen. Bela lakirana podlaga, mentol je poudaril najpomembnejše dele, cvetlični vzorec in roza sredinsko kolo. Dekorativne resice na balanci v vetru veselo plapolajo in modra lučka Teddy Bear utripa, tako da lahko vsi vidijo BABY born-a

Baby Annabell dudka "Sladke sanje"
10,35 € 8,30 €

Sladke sanje Baby Annabell! S tem čudovitim naprsnikom za dojenčke Annabell zaspi v trenutku. Ko položiš dudko Baby Annabell v usta, zasnova v obliki lune zasveti in igra uspavanko. Tudi ovce so videti utrujene in poslušajo uspavanko z zaprtimi očmi. Lahko noč!